Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

bk
bk
0 22.08.2022 10:59:48

SŽ Olimpija iz Nemčije polovično uspešna

alesfevzer.com
Hokejisti Slovenskih železnic Olimpije so se konec tedna mudili v Nemčiji, kjer so na turnirju Landshuter Cup odigrali dve tekmi.

V soboto se je četa Mitja Šivica pomerila z DEL-ligašem Augsburgom, kjer igra tudi Blaž Gregorc, in po začetnem vodstvu morala na koncu priznati poraz z 2:5 (1:0, 0:2, 1:3); zadela sta Rok Kapel (2. minuta) in Žiga Pance (57.).


Včeraj popolne so zmaji nato palice prekrižali še z Ravensburgom, ki igra v drugi nemški ligi, in se veselili zmage s 3:2 (1:1, 0:1, 2:0). Med strelce so se vpisali Luka Kalan (4.), Chris Dodero (48.) in Jaka Sodja (49.).

Za SŽ Olimpijo so v Nemčiji igrali vratarja Žan Us in Anthony Morrone, branilci Aljoša Crnovič, Kristjan Čepon, Joona Erving, Tine Klofutar, Aleksandar Magovac, Carl Neill in Nejc Stojan ter napadalci Miha Beričič, Tadej Čimžar, Chris Dodero, Joseph Garreffa, Luka Kalan, Rok Kapel, Gregor Koblar, Žiga Mehle, Žiga Pance, Nik Simšič, Jaka Sodja, Jaka Šturm in Marc-Olivier Vallerand.

Naslednji pripravljalni obračun slovenske prvake čaka v soboto, ko bodo v Tivoliju gostili podprvaka lige ICEHL, madžarski Fehervar.

Članki iz rubrike