Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

bk
bk
0 21.07.2021 14:47:25

SŽ Olimpija razkrila spored pripravljalnih tekem, znan tudi spored rednega dela lige IceHL

alesfevzer.com
Hokejisti Slovenskih železnic Olimpije bodo v ponedeljek s prvim treningom na tivolskem ledu startali v novo sezono, včeraj pa so na Celovški 25 razkrili nekaj novih kart.

Delno smo te, ki se nanašajo na prijateljske tekme, že poznali, med drugim tudi to, da bodo zgolj eno srečanje odigrali na domači ledeni ploskvi.

Jasno je bilo, da se bodo zmaji od 1. do 4. septembra na Bledu borili za Pokal Slovenije, kjer jih ob morebitni uvrstitvi v finale čakajo tri tekme. Že pred časom je eno od prijateljskih tekem, ki zeleno-bele čakajo v poletnem obdobju, razkril njihov tekmec v ligi IceHL, madžarska Alba 19, s katero se bodo dvakratni prvaki lige AHL pomerili 13. avgusta v Szekesfehervarju.

Pred dnevi smo izvedeli, da bodo palice prekrižali s še enim tekmecem iz razširjenega avstrijskega prvenstva, 10. septembra jih čaka gostovanje v Innsbrucku.

Prva pripravljalna tekma četo Mitja Šivica sicer čaka 11. avgusta, ko se bodo z madžarskih MAC-em pomerili na Jesenicah. Med 19. in 22. avgustom bodo odšli na Slovaško, kjer bodo sodelovali na turnirju v Michalovcah. Generalko pred začetkom lige IceHL, ki se začne 17. septembra, pa bodo odigrali v Tivoliju, takrat se bodo še drugič pomerili z MAC-em.

Znan pa je tudi celoten spored rednega dela lige IceHL. Novo poglavje kluba bodo zmaji začeli pisati v petek, 17. septembra, v Innsbrucku, dva dneva pozneje pa jih čaka tudi prva domača tekma, takrat bo SŽ Olimpija gostila Graz. V septembru se bodo nato pomerili še z Bolzanom in Linzem. (bk)

Članki iz rubrike