Natalija Gorščak Svet24.si

Generalni direktor hoče razrešiti direktorico ...

covidno potrdilo, lokal, italija Svet24.si

Sindikat delavcev gostinstva in turizma: Stanje je...

Esther Digley Svet24.si

Pogrešana je bila od lanskega novembra. Našli so...

borut pahor-pl1 Reporter.si

Bodo redne volitve že aprila? Pahor lahko pohiti ...

20161021-00734717 Necenzurirano

Janševi na veliko zaposlujejo v Sovi in višajo ...

Khaby-Lame-Wiki Odkrito.si

TOLIKO zasluži najboljši Tiktoker na svetu!

Tadej pogačar Njena.si

Tadej Pogačar svojo Urško ljubi že tri leta

bk
bk
0 21.07.2021 14:47:25

SŽ Olimpija razkrila spored pripravljalnih tekem, znan tudi spored rednega dela lige IceHL

alesfevzer.com
Hokejisti Slovenskih železnic Olimpije bodo v ponedeljek s prvim treningom na tivolskem ledu startali v novo sezono, včeraj pa so na Celovški 25 razkrili nekaj novih kart.

Delno smo te, ki se nanašajo na prijateljske tekme, že poznali, med drugim tudi to, da bodo zgolj eno srečanje odigrali na domači ledeni ploskvi.

Jasno je bilo, da se bodo zmaji od 1. do 4. septembra na Bledu borili za Pokal Slovenije, kjer jih ob morebitni uvrstitvi v finale čakajo tri tekme. Že pred časom je eno od prijateljskih tekem, ki zeleno-bele čakajo v poletnem obdobju, razkril njihov tekmec v ligi IceHL, madžarska Alba 19, s katero se bodo dvakratni prvaki lige AHL pomerili 13. avgusta v Szekesfehervarju.


Pred dnevi smo izvedeli, da bodo palice prekrižali s še enim tekmecem iz razširjenega avstrijskega prvenstva, 10. septembra jih čaka gostovanje v Innsbrucku.

Prva pripravljalna tekma četo Mitja Šivica sicer čaka 11. avgusta, ko se bodo z madžarskih MAC-em pomerili na Jesenicah. Med 19. in 22. avgustom bodo odšli na Slovaško, kjer bodo sodelovali na turnirju v Michalovcah. Generalko pred začetkom lige IceHL, ki se začne 17. septembra, pa bodo odigrali v Tivoliju, takrat se bodo še drugič pomerili z MAC-em.

Znan pa je tudi celoten spored rednega dela lige IceHL. Novo poglavje kluba bodo zmaji začeli pisati v petek, 17. septembra, v Innsbrucku, dva dneva pozneje pa jih čaka tudi prva domača tekma, takrat bo SŽ Olimpija gostila Graz. V septembru se bodo nato pomerili še z Bolzanom in Linzem. (bk)

Članki iz rubrike