Natalija Gorščak Svet24.si

Generalni direktor hoče razrešiti direktorico ...

covidno potrdilo, lokal, italija Svet24.si

Sindikat delavcev gostinstva in turizma: Stanje je...

Esther Digley Svet24.si

Pogrešana je bila od lanskega novembra. Našli so...

borut pahor-pl1 Reporter.si

Bodo redne volitve že aprila? Pahor lahko pohiti ...

20161021-00734717 Necenzurirano

Janševi na veliko zaposlujejo v Sovi in višajo ...

Mary Ashford Barbara Forrest mysteriesunsolved Odkrito.si

Srhljiva podobnost nepojasnjenih umorov - z ...

Tadej pogačar Njena.si

Tadej Pogačar svojo Urško ljubi že tri leta

ou
ou
0 21.07.2021 14:25:25

WDF SLOVENIJA OPEN 2021: Odlična predstava Slovencev, večina pokalov ostala doma

V Ljubljani je PIKADO ZVEZA SLOVENIJE – KLASIČNI PIKADO pod okriljem Svetovne pikado zveze (The World Darts Federation) organizirala tridnevno mednarodno tekmovanje v klasičnem pikadu - WDF SLOVENIJA OPEN.

V petek je potekal »Warm up« turnir, kjer si je v moški konkurenci zmago priboril Silvo Javornik (Slovenija), v ženski konkurenci pa je prvo mesto zasedla Aleksandra Gršeta (Slovenija). Na tekmovanju v parih sta v moški konkurenci slavila zmago Pero Ljubić (Hrvaška) in Patrik Kovacs (Madžarska), v ženski konkurenci pa Branka Krček (Slovenija) in Valentina Dolničar (Slovenija).

V soboto je potekalo glavno tekmovanje, WDF SLOVENIJA OPEN 2021, kjer so se igralci borili tudi za točke na lestvici Svetovne pikado zveze. Tekmovalo je 57 igralcev in igralk iz osmih držav.Slovenski igralci in igralke pikada so se kljub močni konkurenci fantastično odrezali, večina pokalov je ostala na domačih tleh. Zmagovalec prvega WDF Slovenija Open je postal Benjamin Pratnemer (Slovenija), drugo mesto je zasedel Silvo Javornik (Slovenija), tretje mesto si delita Mitja Habjan (Slovenija) in Patrik Kovacs (Madžarska).

Prvo mesto v ženski konkurenci je osvojila Mojca Mužič (Slovenija), drugouvrščena je Branka Krček (Slovenija), tretje mesto pa si delita Aleksandra Gršeta (Slovenija) in Valentina Dolničar (Slovenija).

Značke: pikado, ljubljana

Članki iz rubrike