venera Dobra karma

Tedenski horoskop: lahko si spremenite usodo, če ...

Isidro Brito Bruno Svet24.si

To je 20-letnik, ki je zabodel in ubil ...

marta kos anze logar Reporter.si

Zunanji minister Anže Logar zaščitil bivšo ...

Soča Svet24.si

Starša dečka, ki je utonil v Soči: “CSD nama ...

splošna-bolnišnica-murska-sobota, respiratorji, ventilator, zdravstvo-dr Necenzurirano

Scenarij za drugi val katastrofičen, opreme pa ...

IMG_20200723_101912 Odkrito.si

Ivan Gale: Gotovo bom v prihodnosti bolj ...

spela groselj Njena.si

Po nesreči Špela Grošelj spet v akcijo

hu
hu
2 16.06.2020 15:47:34

Afera ANONIMNO PISMO: po igralcih se je odzvalo še VODSTVO Jesenic!

Jurij Kodrun
HDD Jesenice so se vendarle odzvale na pismo, ki smo ga, skupaj s pogodbo za sezono 2020/21, prejeli na naše uredništvo.

Trajalo je nekaj časa, pa vendar, vodstvo hokejskega kluba z Jesenic se je danes popoldne vendarle odzvalo na anonimno pismo, ki smo ga v ponedeljek z navadno pošto dobili tudi na našo redakcijo.


»Anonimno pismo, ki je bilo 15. junija 2020 posredovano na najrazličnejše naslove, je bilo več kot očitno posredovano zgolj z enim samim namenom – zlonamernim namenom očrnitve trenutnega vodstva kluba ter demotivacije ekipe pred pričetkom nove sezone.

Verjamemo, da pismo, ki naj bi ga poslali naši igralci, ni bilo poslano iz naslova naše garderobe, zato vseh drugih navedb, katerih namen je bil zlonamerna očrnitev trenutnega vodstva kluba ter demotivacija ekipe pred pričetkom nove sezone, ne bomo komentirali. Takšni 'udarci' nas delajo le še močnejše in bolj povezane!

V naši garderobi vlada odlično vzdušje in fantje se pridno in motivirano pripravljajo na novo sezono. Izjavo na poslano anonimno pismo pa so podali tudi igralci, saj omenjeno smatrajo tudi kot napad na njih same.

Poleg tega je avtor anonimnega sporočila želel očrniti tudi ime našega glavnega pokrovitelja, kar kaže na njegov očiten zlonameren namen – da želi škoditi delovanju kluba! Našemu generalnemu pokrovitelju se za vso podporo iskreno zahvaljujemo,« so zapisali na Ledarski 4.

Članki iz rubrike