Milan Kučan Svet24.si

Milan Kučan: »Oblast nas vrača v državo, iz ...

dekle, najstnica, zloraba Svet24.si

Zverinski očim jo je posiljeval, prostituiral, ...

borut pahor pl1 Reporter.si

Z Janšo se ne sovraživa: predsednik države ...

T 28 Trojan, Red Bull Svet24.si

Strmoglavilo letalo z znanim slovenskim fotografom...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Komu je Ivan Zidar izročil ključe do tajnih ...

nate-caroll-released-tunnel-to-towers-foundation-696x391 Odkrito.si

Naredil milijon in pol sklec - v dobrodelne namene...

14_gregor ceglaj 2 Njena.si

Gregor Čeglaj bi zamenjal biološkega očeta

hu
hu
0 29.05.2020 14:06:41

Bodo ŠTAJERCI blokirali pot OLIMPIJE med elito? Komu gre slovenska prestolnica na jetra?

Vedno se najde kdo, ki goji do drugega neke zamere. Temu smo večkrat priča v slovenski politiki, toda šport bi moral delovati po načelu fair playa...

Pred dnevi smo poročali, da je dosedanja liga EBEL zelo zainteresirana, da bi HK Slovenke železnice Olimpija nastopila v ligi z novim imenom in pokroviteljem že v sezoni 2020/21. Zdaj imajo po izstopu Znojma in priključitvi Bratislave namreč 11 klubov, na vsak način pa si želijo, da bi sezono začeli z dvanajstimi klubi. Med vodstvom lige in Olimpijo so in potekajo pogovori, kar sta potrdili obe strani, toda ... Za to, da bi Olimpijo, če bi izpolnjevala vse pogoje, ki pa bi bili verjetno malce milejši, takoj sprejeli v ligo, pa morajo glasovati klubi, ki so v ligo prijavljeni. Teh je zdaj 11 in za potrditev vstopa novega kluba mora glasovati 2/3 klubov, torej najmanj 8 v našem primeru. Po pisanju avstrijskim medijev se zdi, da se vstopu Olimpije v EBEL najbolj upirajo na avstrijskem Štajerskem. Športni direktor kluba iz Gradca Graz 99ers Bernd Vollmann namreč ni prepričan, da so Ljubljančani pripravljeni za tako močno ligo: "Natančno moramo preveriti in preiskati, ali so poleg spremembe imena spremenili tudi vodenje kluba oziroma ali so zdaj v klubu drugi ljudje."

S tem je seveda Avstrijec mislil na propad prejšnje Olimpije in na ljudi, ki so takrat vedrili v Tivoliju. V tem trenutku pa je bolj pomembno, koliko klubov bo podprlo skepticizem Graza, saj lahko proti Olimpiji v razširjeni avstrijski ligi v sezoni 2020/21 glasujejo le trije, štirje bi bilo že preveč.  

Značke: olimpija, graz

Članki iz rubrike