Milan Kučan Svet24.si

Milan Kučan: »Oblast nas vrača v državo, iz ...

dekle, najstnica, zloraba Svet24.si

Zverinski očim jo je posiljeval, prostituiral, ...

borut pahor pl1 Reporter.si

Z Janšo se ne sovraživa: predsednik države ...

T 28 Trojan, Red Bull Svet24.si

Strmoglavilo letalo z znanim slovenskim fotografom...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Komu je Ivan Zidar izročil ključe do tajnih ...

solsticij 3 Dobra karma

21. junij je solisticij, da ognja, ki prečisti ...

14_gregor ceglaj 2 Njena.si

Gregor Čeglaj bi zamenjal biološkega očeta

hu
hu
1 03.06.2020 11:57:03

V Ljubljani REPREZENTANCA v malem! To pomeni, da je ELITA pred vrati?

Jurij Kodrun
Zeleno-belo moštvo dopolnjuje igralski kader. Zdaj je član Olimpije postal reprezentančni branilec, ki ni prišel, da bi igral v 'drugi ligi'!

Hokejski klub SŽ Olimpija je sporočil, da bo med zmaji v naslednjih dveh sezonah tudi reprezentančni branilec Aleksander Magovac, ki je nazadnje igral na Slovaškem za Nove Zamky.

magovac6
Jurij Kodrun

Magovac je na domači sceni doslej branil barve domačega jeseniškega kluba, tako nekdanjega HK Jesenice kot njegovega naslednika HDD Sij Acroni Jesenice. V Sloveniji je nazadnje igral v sezoni 2017/18, v tujini pa se je preizkusil pri češkem klubu Orli Znojmo, avstrijskem Kitzbühlu, francoskem Grenoblu, prejšnjo sezono pa je preživel na Slovaškem pri Popradu in Novem Zamkyju.
"Lepo se je vrniti v domače okolje, v Ljubljani pa so me prepričale ambicije kluba po visokih ciljih in veselim se, da bom s svojimi izkušnjami pomagal klubu. Pričakujem uspešno in zanimivo sezono, v kateri bo naš cilj zanesljivo poseči po najvišjih mestih," je ob selitvi v Ljubljano dejal 29-letni Magovac.
"Veseli me, da se nam danes pridružuje reprezentančni branilec Aleksandar Magovac, ki je prepoznal potencial naše ekipe. S svojimi izkušnjami iz tujine bo okrepitev na branilskem položaju, s svojo prisotnostjo pa bo pokazal tudi smer razvoja našim mlajšim igralcem, od katerih v naslednji sezoni pričakujemo pomemben preskok. Sicer pa naša ekipa počasi dobiva končno podobo, v prihodnjih dneh lahko pričakujemo še kakšno dodatno okrepitev," pa je novo okrepitev pospremil direktor kluba Jože Kovač.
V ljubljanskem klubu so ta teden sklenili pogodbo tudi z novim prvim vratarjem, v Tivoli prihaja Finec Paavo Hölsä, prvi tujec pri SŽ Olimpiji v zadnjih treh sezonah.

Seveda se vse skupaj dogaja pred končno odločitvijo, ki bo znana v torek naslednji teden - takrat bo namreč 11 klubov, ki so trenutno v nekdanji ligi Ebel, dalo veto ali pa odobrilo pot Ljubljančanov v elitno regionalno ligo. Glede na nakupe ljubljanskega moštva, pa se zdi, da že vedo kam 'pes taco moli'.

Značke: olimpija, ebel

Članki iz rubrike