bogataš Dobra karma

Ob smrti z Zemlje ne bomo nič odnesli - nanjo ...

naya-rivera, avtomobil, izginotje Svet24.si

Med iskalno akcijo za pogrešano igralko naleteli ...

UV-plenkovic jansa-ziga zivulovic jr-bobo Reporter.si

Zmagovita lekcija iz Zagreba: kaj se lahko Janez ...

aleš hojs, janez janša, igor bavčar Svet24.si

Pravljica iz kraljestva Trstenjakove o ...

furs, davčna-utaja, kotnikova-5 Necenzurirano

Davčni utajevalci na Počivalškovem pragu

Zoran Janković Odkrito.si

Je Zoran Janković resno bolan?

Luka Basi Njena.si

Žalostna nedelja Luke Basija

bu
bu
1 28.05.2020 11:32:30

Legendarni Tyson se je vrnil v ring, vendar ODMEVA predvsem NEVERJETNA BLAMAŽA železnega Mika (VIDEO)

Nekdanji boksarski šampion Mike Tyson se je pri 53 letih spet vrnil na prizorišče.

V zadnjih tednih se okoli Tysona dviga vse več prahu. Na eni strani naj bi se v ekshibicijskem dvoboju pomeril s Tysonom Furyjem, na drugi strani ga je v ring povabil tudi njegov nekdaj veliki tekmec, zdaj pa prijatelj Evander Holyfield.

A še preden bi prišlo do dvobojev, ki bi močno zatresla ne le boks, ampak ves svetovni šport, se je Tyson že vrnil v ring. Toda ne v boksarskega, ampak v 'wrestling areno'. Pojavil se je na pompoznem dogodku AEW (All Elite Wrestling) v Jacksonvillu.

Wrestling se v duhu klasičnega ameriškega spektakla v glavnem zateka k skrbno zrežiranemu šovu za gledalce in tudi tokrat ni bilo nič drugače. Tyson se je najprej verbalno soočil z legendo wrestlinga Chrisom Jerichem, ki je nekdanjemu boksarju ponudil priložnost za opravičilo. A Tyson je poskušal svojo moč pokazati s surovim trganjem majice, kar pa mu ni šlo dobro od rok. Kar nekaj sekund se je zapletal s tkanino, slednja pa je obračun s Tysonovimi mišicami uspela dobiti. Jasno, prizor je na družbenih omrežjih povzročil obilo zabave. "Majica  Tyson 1:0," je bil eden bolj zabavnih komentarjev.

mike tyson


Sicer se Tyson pospešeno pripravlja na svojo aktivacijo, z nekaterimi posnetki iz telovadnice je navdušil  videti je, kot da bi imel vsaj deset, če ne dvajset let manj.

Njegov obisk wrestler arene se je kakopak končal s kaosom. S tekmecem sta se nenadzorovano začela odrivati, potem pa sta gledalcem pričarala šov po ameriško  s svojim številčnim osebjem sta zaigrala vsesplošni pretep na odru. Ob tem je bila majica vendarle pristna, tega bržčas ni bilo v scenariju.

Značke: mike-tyson, ring

Članki iz rubrike