krokar Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, ...

trump-with-sons Svet24.si

Trump nima dovolj denarja

Boštjan Gorjup Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih ...

damjanic setinc pasek Reporter.si

Strokovni sodelavci poslanke Mojce Šetinc Pašek:...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

1704374490-mm2-0899-1704374452059 Njena.si

To je Goran Dragić naredil za slovenske otroke

doncic Ekipa24.si

Kaaaaaj?! Dončić se je držal za glavo in smejal...

bu
bu
1 28.05.2020 11:32:30

Legendarni Tyson se je vrnil v ring, vendar ODMEVA predvsem NEVERJETNA BLAMAŽA železnega Mika (VIDEO)

Nekdanji boksarski šampion Mike Tyson se je pri 53 letih spet vrnil na prizorišče.

V zadnjih tednih se okoli Tysona dviga vse več prahu. Na eni strani naj bi se v ekshibicijskem dvoboju pomeril s Tysonom Furyjem, na drugi strani ga je v ring povabil tudi njegov nekdaj veliki tekmec, zdaj pa prijatelj Evander Holyfield.

A še preden bi prišlo do dvobojev, ki bi močno zatresla ne le boks, ampak ves svetovni šport, se je Tyson že vrnil v ring. Toda ne v boksarskega, ampak v 'wrestling areno'. Pojavil se je na pompoznem dogodku AEW (All Elite Wrestling) v Jacksonvillu.

Wrestling se v duhu klasičnega ameriškega spektakla v glavnem zateka k skrbno zrežiranemu šovu za gledalce in tudi tokrat ni bilo nič drugače. Tyson se je najprej verbalno soočil z legendo wrestlinga Chrisom Jerichem, ki je nekdanjemu boksarju ponudil priložnost za opravičilo. A Tyson je poskušal svojo moč pokazati s surovim trganjem majice, kar pa mu ni šlo dobro od rok. Kar nekaj sekund se je zapletal s tkanino, slednja pa je obračun s Tysonovimi mišicami uspela dobiti. Jasno, prizor je na družbenih omrežjih povzročil obilo zabave. "Majica  Tyson 1:0," je bil eden bolj zabavnih komentarjev.

mike tyson


Sicer se Tyson pospešeno pripravlja na svojo aktivacijo, z nekaterimi posnetki iz telovadnice je navdušil  videti je, kot da bi imel vsaj deset, če ne dvajset let manj.

Njegov obisk wrestler arene se je kakopak končal s kaosom. S tekmecem sta se nenadzorovano začela odrivati, potem pa sta gledalcem pričarala šov po ameriško  s svojim številčnim osebjem sta zaigrala vsesplošni pretep na odru. Ob tem je bila majica vendarle pristna, tega bržčas ni bilo v scenariju.

Značke: mike-tyson, ring

Članki iz rubrike