Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
11.12.2015 15:00:28
Deli članek:

Četverica po stotega

red bull

V ligi EBEL nocoj na sporedu le pet tekem.

Po zadnji tekmi Telemacha Olimpije v razširjenem avstrijskem tekmovanju smo zapisali, da so zmaji v 28. krogu postali prvo letošnje moštvo, ki je preseglo mejo stotih prejetih zadetkov. Danes, v 29. krogu lige EBEL, bodo štiri moštva poskušala doseči ravno obratno. Štiri ekipe bi ob razpoloženih strelcih danes lahko presegle mejo stotih doseženih golov, temu mejniku najbližje pa so celovški KAC (97 golov), Linz (94), Znojmo (95) in Salzburg (93).

Zeleno-beli bodo lahko v nasprotju z večino petkovih večerov današnjega preživeli drugače, saj jim ne bo treba nadeti opreme. Tekma 29. kroga Ljubljančane čaka šele jutri, po tem srečanju v Innsbrucku pa se bodo v nedeljo odpeljali še do Dornbirna.

To ne pomeni, da se obeta miren hokejski večer. Igralo bo več risov. Salzburg Luka Gračnarja se bo odpravil na Dunaj, ki je v torek po podaljšku premagal Celovčane, pri domačih Klemna Pretnarja spet ni bilo v postavi. Beljačane Miha Verliča in Žiga Panceta čaka pot na Madžarsko, Graz Sabahudina Kovačevića, Aleša Kranjca in trenerja Iva Jana pa v Bolzano.