Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

horoskop_zodiak-astrologija Svet24.si

Horoskop za petek, 29. maja

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

sladkor, sladkorna Svet24.si

Kako zdravi smo Slovenci: tolminska občina ...

vila boštjan Necenzurirano

Obtoženi v aferi TEŠ6 skrili vile pred državo

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

lili 1 Njena.si

Lili Žagar razkrila, kaj je razvijala zadnje ...

sta
sta
0 30.04.2020 21:35:59

Podaljšala kapetana Olimpije in Jesenic

alesfevzer.com
Potem ko so pri ljubljanskem hokejskem klubu Olimpiji sporočili, da kapetan zadnjih dveh sezon Aleš Mušič ostaja v zelenem dresu, so danes tudi jeseniški hokejisti podaljšali sodelovanje s kapetanom Andrejem Tavžljem.

"Preden končam kariero, bi rad dvignil še kakšen pokal. Prepričan sem, da lahko ekipi veliko pomagam, imam še vedno dovolj moči in motivacije. Veselim se novega videza dvorane Tivoli, nove garderobe in super ekipe. Naši cilji so jasni - osvojiti vse naslove," je dejal ljubljanski kapetan Mušič.

"Lanska sezona je bila velika učna ura za ekipo, končni rezultat pa pokazatelj, da smo se iz mnogih stvari veliko naučili. Jeklena volja in pregovorna gorenjska trma, sta nas na koncu postavili na mesto, ki je bilo po prvi polovici sezone samo pobožna želja. Kaj bi bilo v končnici, je brezpredmetno razpravljati, mi je pa žal, da smo zamudili najrazburljivejši del sezone, za katerega smo garali od avgusta," pa je o predčasno končani sezoni, pandemija novega koronavirusa ni prizanesla niti hokeju, dejal Tavželj, ki pravi, da se na Jesenicah odlično počuti.

Značke: hokej, dp

Članki iz rubrike