bolnišnica Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu ...

postojnska jama Svet24.si

V 200 letih so vodniki skozi Postojnsko jamo ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

vila klemen jaklic PL Reporter.si

749 kvadratov razkošja za ustavnega sodnika ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

maribor Ekipa24.si

Maribor zavit v črno: Umrl nekdanji nogometaš ...

sta
sta
0 14.02.2019 23:08:58

Hokejisti Olimpije uspešni tudi v Rittnu

Martin Metelko
Hokejisti SŽ Olimpije so zmago v slovenskem derbiju, ko so v torek na Jesenicah zmagali s 5:3, nadgradili z novim uspešnim gostovanjem v alpski ligi. Danes so s 5:1 (1:1, 1:0, 3:0) ugnali Ritten in se učvrstili na drugem mestu lestvice regionalnega tekmovanja.

Po porazu s Pustertalom sredi januarja - a še takrat so Ljubljančani klonili po podaljšku - so slovenski hokejisti nanizali same zmage, današnja je sedma. Podobno kot na prejšnji so povedli, zadel je Kristijan Čepon v prvi tretjini, nato pa dovolili domačim, da so izenačili. A tokrat Olimpija ni dovolila preobrata, saj je bil zadnji del spet povsem njen.


Miha Zajc je že v drugi tretjini poskrbel za vodstvo z 2:1, ki so ga nato v zadnji utrdili še Nik Simšič, Žiga Pešut in Aleš Mušič, slednji celo z golom ob igralcu manj na ledu.

Olimpija ima na drugem mestu zdaj 83 točk, deset manj kot vodilni Pustertal ter devet več kot tretji Lustenau. S to ekipo bodo Ljubljančani igrali naslednji teden doma, že v soboto pa jih čaka novo gostovanje, ko bodo igrali proti Bregenzerwaldu.

Značke: hokej, olimpija

Članki iz rubrike