pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
2 14.12.2020 14:21:16

NORA OBTOŽBA! Zajca se bojijo, KER JE ŠTAJEREC! Vzeli so mu, kar so imeli GORENJCI! Bali so se, da ...

Reuters
Neverjetne obtožbe Stanislava Grma, nekdanjega trenerja Timija Zajca.

Ob aferi, ki je izbruhnila v Planici, so v Večeru objavili intervju s trenerjem iz Smučarskega društva Vizore, pod čigar vodstvom je Zajc postal državni prvak v prav vseh starostnih kategorijah. Kot prvi in edini slovenski skakalec. Grm se je v omenjenem pogovoru zelo polemično spustil v razpravo o tem, kar se je dogajalo ( se še dogaja) Zajcu znotraj slovenske reprezentance, pri čemer je pritrdilno odgovoril na vprašanje, ali je samo zato, ker je Štajerec, Timi bil vedno odpadnik. 

"Štajerska nikdar ni bila zibelka skokov," je Grm razlagal v pogovoru za Večer, ki so ga naslovili 'Zajca se bojijo, ker je Štajerec'. "Bali so se, da bi kdo z našega konca bil najboljši. A mi smo dokazali, da smo lahko najboljši tako v državnem kot v mednarodnem merilu. Na šolskem svetovnem prvenstvu je bil samo enkrat drugi, na vseh ostalih je zmagal. Niso pa ga mogli kar tako izriniti, saj takšnega talenta ne najdeš nikjer na svetu," je dejal Grm. 

Novinar je ob tem dejal, da saj Zajc tekmuje za Slovenijo in vprašal, zakaj točno je pomembno, od kod točno je. Grm je šel ob tem vprašanju še dlje: "Lahko bi bil mladinski svetovni prvak, pa ni bil, ker je moral zbirati točke za Slovenijo v svetovnem pokalu. Vzeli so mu lepo priložnost, kakršno so imeli številni drugi iz Gorenjske ali bližnje okolice. Ta naziv mu zdaj manjka, druge ima skoraj vse," je za Večer dejal Grm in poudaril, da ga skrbi, kar je povedal. 

"Skrbi me, da bi to vplivalo na mene, če kaj povem. Sem namreč še aktiven trener. V preteklosti se, že mogel hoditi na zagovore na zvezi zaradi Timija Zajca," je dejal in poudaril, da se vse, kar je eksplodiralo ta vikend v Planici, vleklo že več let. 

Značke: zajc, grm

Članki iz rubrike