Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

Ekipa SN
Ekipa SN
65 14.12.2020 09:48:42

Legendarni Primož ULAGA močno šokiral: Timi si tega ni zaslužil, zveza se je odzvala AMATERSKO, ker ...

m24.si
Legendarni slovenski smučarski skakalec Primož Ulaga brez dlake na jeziku.

Kolegi z uredništva edinega športnega dnevnika v Sloveniji so podrobno spremljali dogajanje v Planici - tako v tekmovalnem pogledu kot tudi v zakulisju, kjer je bila praktično ves konec tedna v ospredju 'afera Zajc'. Kaj se bo zgodilo z mladim smučarskim skakalcem, ki je bil izključen iz reprezentance za svetovno prvenstvo in kaj s trenerjem Gorazdom Bertoncljem, ki je tudi zapustil Planico, zaenkrat še ni jasno. 

Je pa v ponedeljkovi tiskani izdaji Ekipe SN najbolj odmevala izjava legendarnega Primoža Ulage, ki je ostro obsodil Zajčevo izključitev. "Ni mi jasno, zakaj so se v slovenski ekipi spustili tako nizko in diskvalificirali Timija Zajca, ki ni storil ničesar takšnega, s čimer bi si to zaslužil. Napisal je le, da bi moral krivdo za njegov neuspeh prevzeti tudi trener. In kaj je tu kaj takšnega? Precej bolj logično bi se mi zdelo, da bi ga trener, ko je to prebral, poklical k sebi in se z njim v miru pogovoril na štiri oči. Zmeniti bi se morala med sabo. Bertoncelj bi mu kot trener moral reči, da program morda ni bil narejen najbolje in da bosta skušala kaj spremeniti. Če pa je problem globlji in se med sabo ne pogovarjajo, je logično, da so se zaprli v sobo in ga vrgli iz reprezentance, ker je nekdo pač užaljen. Moja ocena je, da so se odzvali popolnoma amatersko. Tudi mi smo velikokrat koga 'pokozlali' kot trenerja; ko ti ni gre in si slabe volje, rečeš marsikaj. Zame je Timi povsem simpatično povedal, da si je želel več, a da pač ni šlo. Nič ni bilo tako kritičnega ali grdo napisanega, da bi to lahko označili za napad na trenerja. Sam sem vse skupaj videl le kot tekmovalčev pogled," je bil oster Ulaga. 

VSE O DOGAJANJU V PLANICI S ŠTEVILNIMI ODZIVI SI LAHKO PREBERETE V PONEDELJKOVI TISKANI ŠTEVILKI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI

Članki iz rubrike