zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

zu
zu
0 05.12.2019 12:52:25

Skakalni šampion je spregovoril o svoji bitki z RAKOM in s svojim razkritjem zadel NARAVNOST V SRCE!

Neznan
Norveški skakalni as je poleti letos razkril, da ima raka, zdaj pa je Bjoern Einar Romoeren prvič obširno spregovoril o svoji bitki z zahrbtno boleznijo.

Nekdanji svetovni rekorder v smučarskih poletih Bjoern Einar Romoeren je pred pol leta šokiral s svojo izpovedjo o tem, da ima raka. Zdravniki so mu odkrili maligen kostni tumor v kolku, v tistem hipu se mu je življenje postavilo na glavo. "Navadil sem se na kemoterapije, ni bilo lahko. Na srečo sem končal obsevanja, čez nekaj mesecev bom še kemoterapije. Veselim se prihodnjega leta, ko se bom po tej bitki poskušal vrniti v normalno življenje," je uvodoma povedal nekdanji svetovni rekorder, ki se je pred tedni srečal tudi s slovenskim predsednikom Borutom Pahorjem in povedal, da mu je bilo to srečanje v veliko čast.

V šali je povedal, de že komaj čaka, naslednjo postajo smučarskih skokov in da si bo po televiziji ogledal še kaj več kot le Netflix. Kako pa je minilo zadnjih šest mesecev? "Po eni strani je zelo hitro minilo, po drugi strani pa je bilo zelo dolgočasno. En teden sem imel kemoterapijo, v naslednjih dneh sem počival, spal, moral sem se sestaviti za naslednje zdravljenje. Nisem imel energije za ničesar, želel sem preživeti čim več časa z družino," je razkril Norvežan. Kakšno pa je njegovo trenutno zdravstveno stanje, njegov napredek? "Nisem zdravnik, a zdravniki se smehljajo, tako da upam, da gre zdravljenje po načrtih. Je pa vse težje, sploh med kemoterapijami sem zdaj precej bolj utrujen, kot sem bil, ko sem jih začel. Težko je vstati iz postelje."

Članki iz rubrike