Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

zu
zu
0 23.02.2019 08:15:24

Slovenija IZJEMNO V SOBOTNO JUTRO! Nova tekma, nov VELIKI USPEH deskarske senzacije. BRAVOOOOO

Profimedia
Zimska pravljica se nadaljuje tudi to soboto

Za to je poskrbel deskar Tim Mastnak, ki je slavil velik uspeh na prizorišču naslednjih olimpijskih iger leta 2022, ko bodo najboljši zimski športniki nastopili v Pekingu. 

Na prizorišču, ki se imenuje Secret Garden, ali skrivnostni vrt, je Tim Mastnak v paralelnem veleslalomu premagal vse tekmece in slavil svojo drugo zmago v tej sezoni (kot edini v tem tekmovalnem obdobju) in tretjo v karieri.

Tokrat je bil nepremagljiv na modri progi, kjer je v zgornjem delu vselej potolkel svoje tekmece in prednost zanesljivo pripeljal v cilj.

V finalu je premagal Rusa Andreja Soboljeva, v polfinalu pa Nemca Stefana Baumeistra. V četrtfinalu je bil boljši od Jaseyja Jayja Andersona, v prvem krogu, torej v osmini finala pa je premagal Radoslava Jankova iz Bolgarije.

To je bila tretja zmaga Mastnaka v karieri, potem ko je lani marca zmagal v Švicarskem Scuolu, letos pa je dodal še zmago v Carrezzi v Italiji in zdaj še v Secret Gardnu na Kitajskem. Bravo, Tim. 

Žan Košir, drugi slovenski udeleženec v izločilnih bojih je bil 10., potem ko ga je v prvem krogu premagal prej omenjeni Kanadčan Anderson.

Pri dekletih je zmago slavila Selina Jörg iz Nemčije. 

Deskarje in deskarke jutri čaka še ena preizkušnja v paralelnem veleslalomu. Nedvomno spet s Timom Mastnakom v glavnih vlogah. 

Članki iz rubrike