vogrinec Odkrito.si

Kaj se dogaja s Tonetom Vogrincem?

Katarina Venturini Svet24.si

Jezi se le na določene ljudi

Retrogradni Merkur Petisvet.si

Marsikaj se bo končalo, želje se bodo ...

profimedia-0338601124 Svet24.si

Pozor! Nikar še ne oblecite kratkih hlač

kraljica elizabeta, velika britanija, združeno kraljestvo, zastava Svet24.si

Kaj se bo zgodilo, ko bo umrla britanska kraljica ...

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

Lado Bizovičar Njena.si

Lado Bizovičar zajokal na javni televiziji

zu
zu
2 23.02.2019 08:00:36

Timi Zajc OKRCAL JAVNOST IN MEDIJE! To je glavna težava za Petra Prevca, da drugi preveč ...

Martin Metelko
Slovenski up na današnji posamični tekmi na svetovnem prvenstvu v Seefeldu (prvi tekmi bosta v Innsbrucku na veliki skakalnici) Timi Zajc ni ovinkaril, ko je spregovoril o težavah svojega kolega Petra Prevca.

Timi Zajc bo danes ob 14.30, ko se bo začela posamična tekma na svetovnem prvenstvu v nordijskih disciplinah, največje slovensko upanje za kolajno. Čeprav mu na treningu in v kvalifikacijah ni šlo, se je 18-letnik doslej najbolj zbral ravno za tekme.

Je pa v intervjuju posebej za kolege pri športnem časopisu Ekipa SN odkrito spregovoril tudi o težavah, ki pestijo Petra Prevca. Timi je našel nekaj razlogov, zakaj je temu tako, pri vsem pa je najbolj okrcal predvsem medije in športno javnost na sončni strani Alp. 

"V bistvu tega niti ne spremljam toliko. Vem, da se Peter počasi vrača in na tekmah občasno prikaže zelo dobre skoke. Počasi mu uspeva. Mogoče mu je namenjena prevelika pozornost, saj vsi samo čakajo, kdaj se bo vrnil na stara pota. Vsi pritiskajo nanj. Menim, da je glavna težava, da drugi preveč pričakujejo od njega, namesto da bi se sam osredotočil na to, kar mora početi, da se vrne," je dejal v intervjuju za naše kolege. 

CELOTEN INTERVJU S TIMIJEM ZAJCEM SI LAHKO PREBRETE SAMO V SOBOTNI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike