Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

su
su
1 09.02.2019 11:13:20

NE BOSTE VERJELI! Ilka ŠTUHEC je bila na kombinaciji res deseta, toda mesto si je delila z MOŠKIM. In to kar s... (foto)

Reuters
Da. Tudi to se zgodi. Seveda napako ne smemo jemati kot zlonamerno, saj se napake dogajajo, a kljub vsemu je smešna in vas bo nasmejala.

V petek je bila na svetovnem prvenstvu v alpskem smučanju na sporedu ženska kombinacija. Zmagala je Švicarka Wendy Holdener, deseto mesto pa je osvojila Ilka Štuhec, ki je bila po smuku celo druga. Ne glede na vse od Mariborčanke pričakujemo boj za kolajne na nedeljskem smuku, toda pogled na vrstni red na ženski kombinaciji je kljub temu zelo zabaven. V nekem trenutku so organizatorji vesoljnemu svetovnemu avditoriju pred televizijskimi sprejemniki posredovali grafiko vrstnega reda ... Na desetem mestu je bila res Ilka Štuhec, toda mesto si je delila s... Da, prav vidite na fotografiji... S Štefanom Hadalinom. Slovenec je včeraj res vozil trening skrajšanega smuka in zaostal 2,66 sekunde za najhitrejšim (ter osvojil 66. mesto), ni pa povsem jasno, kako se je znašel na vrstnem redu ženske kombinacije. No, vsekakor je zatajila tehnika, pogled na vrstni red je zabaven, za Hadalina pa upamo, da bo na moški kombinaciji še malce boljši kot deseti.

hadalin

Članki iz rubrike