hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

zu
zu
0 15.01.2019 13:09:25

Ker je nosila 'NAPAČNO', HRVAŠKO bundo, je v svoji DOMOVINI doživela GROZLJIVO IZKUŠNJO, zaradi oprave ji je GROZIL s SMRTJO!

vszi
Lani je smučarka osvojila srca hrvaških navijačev, a v svoji domovini pa očitno vsi s tem niso zadovoljni.

Sedina Muhibić je 27-letna alpska smučarka iz Bosne in Hercegovine, ki pa je včeraj doživela izredno grozljivo izkušnjo, ko jo je zaradi bunde s hrvaškimi 'kockicami', na tramvaju v Sarajevu skorajda napadel neznanec.

"V polnem tramvaju sem stala in poslušala glasbo. Sploh nisem dojela, da je v tem prišlo do takega kaosa. V nekem trenutku so do mene prišle neke gospe in mi diskretno povedale, da je v tramvanju nek divjak, ki me želi ubiti, me pretepsti, ko bom izstopila. Da naj ne izstopim sama, ker pravi, da šahovnica ne spada v Sarajevo, da kako si upam, da me je treba ubiti, da mi je grozil, preklel vse, ... Ostali ljudje na tramvaju so bili pripravljeni, da me zaščitijo," je na svojem facebooku med drugim zapisala Sedina.

27-letna smučarka je sicer srca Hrvatov in zagrebškega občinstva osvojila lani, ko je sama iz Sarajeva z avtobusom prišla na Sljeme, pa čeprav na tekmi za Snežno kraljico ni nastopila, a nekdo jo je spoznal, ji podaril karte za tekmo, kjer je spoznala tudi Tino Maze.

Tudi kasneje je ostala v stiku z Hrvaško smučarsko zvezo, ki ji je letos plačala prevoz in prenočišče, da je lahko v Zagreb prišla delat, pomagat pri organizaciji. "Zato so mi podarili oblačila in veseli me organizacija tekem. Še zdaj se mi solzijo oči, ko se spomnim, kako so bili v Zagrebu prijazni do mene. Preživela sem marsikaj. Nato sem dobila tudi ponudbo iz Slovenije, da bi lahko delala z njimi. Šele po koncu dogodka sem jim povedala, kdo sem in da tudi nimam staršev," je pred časom povedala Sedina, ki sta jo starša zapustila kmalu po rojstvu.

Članki iz rubrike