Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
23.12.2015 10:20:16
Deli članek:

Padec drona: Epski odziv strokovnega komentatorja slovenske televizije (video)

Včerajšnji večerni slalom bi se lahko končal precej tragično za avstrijskega smučarja Marcela Hirscherja, na zanimiv način pa je padec drona pospremil strokovni komentator na slovenski televiziji.

Nekdanji slovenski smučar Matjaž Vrhovnik od lanskega leta na televiziji Slovenija opravlja vlogo strokovnega komentatorja, kar brez dvoma opravlja zelo dobro. Tokrat je v družbi Urbana Laurenčiča komentiral nočni slalom iz Madonne di Campiglio. 


Ko se je po progi spustil drugouvrščeni Marcel Hirscher je tik za njegovimi smučmi na progo padel dron s kamero, ta incident pa je na nadvse zanimiv način pospremil strokovni komentator.

Njegova reakcija je nasmejala številne gledalce pred malimi zasloni, če ste jo morda zgrešili, pa si jo lahko ogledate/poslušate na tej povezavi oziroma s klikom na spodnjo fotografijo.
 
Ta komentar nas je spomnil tudi na legendarnega Igorja E. Berganta, in sicer med komentiranjem tekme Ukrajina - Slovenija. Varovanci Srečka Katanca so si v zasneženem Kijevu zagotovili evropsko prvenstvo 2000, odločilni zadetek pa je prispeval "Mirav Palinjs". Ne verjamete? Preverite v spodnjem videoposnetku ...