Barvanje 8-okt20 Svet24.si

Kislica že stoletja slovi kot naravno zdravilo za...

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

zala tomašič Necenzurirano

Kaj so vam mediji zamolčali o Zali Tomašič

janez jansa pl Reporter.si

Janša dobil krila: je to začetek konca Roberta ...

kek Ekipa24.si

Takšnega selektorja pa še ne: Nasmejani Kek ...

Marylin ni mogla brez čudežnih injekcij, ki so delovale tudi na njeno psiho Odkrito.si

Vse je bilo v njegovih rokah ... Tudi ona

ilicic kurtic Ekipa24.si

Danci so znoreli! Pogačar Sloveniji na velikem ...

tu
tu
1 24.05.2024 19:03:52

Kaj se dogaja?! Navijači v skrbeh, prizor buri duhove: Kaj je z njegovimi rokami? (video)

Profmedia
Številka ena svetovnega tenisa, srbski zvezdnik Novak Đoković, ne bo igral v finalu turnirja ATP v Ženevi. Prvega nosilca je v polfinalu presenetil Čeh Tomaš Machač in se s 6:4, 6:0 in 6:1 uvrstil v svoj prvi finale turnirjev ravni ATP.

Po vodstvu Đokovića v prvem nizu s 4:1 je Machač poskrbel za preobrat, dobil naslednjih pet iger in slavil s 6:4. Po prvem nizu je srbski zvezdnik zahteval medicinsko pomoč, potem pa je dobil niz gladko s 6:0. A je nato podobno gladko, s tremi brejki, do zmage v tretjem prišel tudi Čeh ter tako dosegel doslej največjo posamično zmago v karieri. Srb na drugi strani povzroča skrbi med navijači, saj je bil vidno izmučen, močno pa so se mu tresle roke, o čemer se lahko prepričate tudi v spodnjem posnetku oziroma na TEJ POVEZAVI.


Đoković je tako v pripravah na bližje odprto prvenstvo Francije v Parizu ostal brez finala. V njem se bo Machač, 44. igralec sveta, boril z zmagovalcem drugega polfinala med drugim nosilcem Norvežanom Casperjem Ruudom in Italijanom Flaviem Cobollijem.

Na igriščih Roland Garrosa, OP Francije se začenja v nedeljo, bo Đoković v prvem krogu igral z domačim igralcem s povabilom Pierre-Huguesom Herbertom.

Značke: tenis, atp

Članki iz rubrike