severa gjurin 1 Svet24.si

Družinska sreča Severe Gjurin

Meghran Princ Harry Svet24.si

Zaskrbljeni princ Harry razkril, zakaj ne bo ...

907452_099_liitjska Necenzurirano

Revizorka, ki je poslušala le glavna osumljenca ...

tanja frantar igor zabret Reporter.si

Skoraj 28 milijonov evrov poslov pod Golobovo ...

riera pm Ekipa24.si

Nora informacija! Albert Riera blizu vrnitve v ...

Slash Revija Stop

Slash - doživel nepopisno tragedijo

ljudski vrt gw Ekipa24.si

Nogometašu Maribora umrl oče, a je proti Romunom...

tu
tu
1 24.05.2024 19:03:52

Kaj se dogaja?! Navijači v skrbeh, prizor buri duhove: Kaj je z njegovimi rokami? (video)

Profmedia
Številka ena svetovnega tenisa, srbski zvezdnik Novak Đoković, ne bo igral v finalu turnirja ATP v Ženevi. Prvega nosilca je v polfinalu presenetil Čeh Tomaš Machač in se s 6:4, 6:0 in 6:1 uvrstil v svoj prvi finale turnirjev ravni ATP.

Po vodstvu Đokovića v prvem nizu s 4:1 je Machač poskrbel za preobrat, dobil naslednjih pet iger in slavil s 6:4. Po prvem nizu je srbski zvezdnik zahteval medicinsko pomoč, potem pa je dobil niz gladko s 6:0. A je nato podobno gladko, s tremi brejki, do zmage v tretjem prišel tudi Čeh ter tako dosegel doslej največjo posamično zmago v karieri. Srb na drugi strani povzroča skrbi med navijači, saj je bil vidno izmučen, močno pa so se mu tresle roke, o čemer se lahko prepričate tudi v spodnjem posnetku oziroma na TEJ POVEZAVI.


Đoković je tako v pripravah na bližje odprto prvenstvo Francije v Parizu ostal brez finala. V njem se bo Machač, 44. igralec sveta, boril z zmagovalcem drugega polfinala med drugim nosilcem Norvežanom Casperjem Ruudom in Italijanom Flaviem Cobollijem.

Na igriščih Roland Garrosa, OP Francije se začenja v nedeljo, bo Đoković v prvem krogu igral z domačim igralcem s povabilom Pierre-Huguesom Herbertom.

Značke: tenis, atp

Članki iz rubrike