Barvanje 8-okt20 Svet24.si

Kislica že stoletja slovi kot naravno zdravilo za...

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

DOG2344990416298238339 Necenzurirano

Skrajnež je skrajnež, pa če prisega na križ ...

janez jansa pl Reporter.si

Janša dobil krila: je to začetek konca Roberta ...

slovenija, danska, evropsko-prvenstvo Ekipa24.si

Kakšen drugi polčas! Po zaostanku z 0:1 so se ...

Videti je, kot bi speča deklica odpirala oči Odkrito.si

Mrtva deklica, ki mežika ...

ilicic kurtic Ekipa24.si

Danci so znoreli! Pogačar Sloveniji na velikem ...

psno
psno
0 24.05.2024 16:02:04

Domov z osmimi kolajnami

Evropski prvak pri članih Fredi Ravnik (Zanshin Piran)
Facebook
Slovenska odprava na evropski pokal otrok in na 37. EP v tradicionalnem karateju se iz romunskega Lasija vrača domov kar z osmimi odličji.

Konkurenca je bila množična in kakovostna, v vseh kategorijah je nastopilo kar 750 tekmovalk in tekmovalcev iz 12 držav. Številni obiskovalci so lahko spremljali kar 2500 nastopov, najbolj zanimivi pa so seveda bili v članski konkurenci. Oba naslova tako v ženski kot moški konkurenci gresta v Slovenijo, ki je na teh tekmovanjih nastopila s 14 tekmovalkami in tekmovalci. Pri ženskah se je naslova veselila Katja Mršnik (Samurai Koper), pri moških pa Fredi Ravnik (Zanshin Piran).

Pri kadetih je Liam Kaltak osvojil bronasto medaljo, v številnih otroških kategorijah pa je zlato osvojila Nika Širok (Sakura Črniče), srebrni medalji sta si priborili Andjela in Tijana Simeunovič, z bronastimi pa se bosta lahko s tega tekmovanja pohvalili Urška Krkoč (Sakura Črniče) in Adrijus Jasaitis (Zanshin Piran). Spremljevalna ekipa (Matija Blažič, Katja in Srečko Mršnik) ter sodniki (Pehlič, Češčut in Ravnik), ki so svoje delo opravili za najvišje ocene, pa se že veselijo nove velike preizkušnje – SP 2025 na Švedskem! 

Galerija

Članki iz rubrike