nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

tu
tu
0 01.02.2023 11:50:00

Nadalov stric brutalno nad Đokovića: "Pokvaril je zabavo, nikoli ne bo tako priljubljen kot ..."

Profimedia
Srbski teniški igralec Novak Đoković je z 22 zmago na turnirjih za grand slam, s čimer se je na vrhu izenačil z Rafaelom Nadalom, spet zasedel vrh teniške lestvice ATP.

Upokojeni švicarski as Roger Federer je ostal pri 20 zmagah na štirih največjih turnirjih na svetu, vsi trije pa veljajo za ene največjih v zgodovini, brez dvoma pa največje teniške igralce v zadnjih 20 letih.

Vse kaže, da bo Đoković storil še korak naprej, videti je naravnost nepremagljiv, a teniška javnost je okoli njega razdeljena. Za 35-letnega Srba velja, da je eden od tistih, ki jih ima človek rad ali pa ga ne more videti.



Nadalov stric Toni Nadal je prepričan, da Đoković nikoli ne bo dosegel priljubljenosti preostalih dveh igralcev velike trojice. "Težava je v tem, ker se je Novak pojavil v času, ko sta Nadal in Federer že vzpostavila rivalstvo. Ljudje so ju imeli radi, oboževali so njune dvoboje. Đoković je bil novinec - fant, ki je na nek način pokvaril zabavo. Dodatno težavo predstavlja njegovo obnašanje. To sta razloga, da nikoli ne bo tako priljbuljen, kot sta Roger in Rafa."

Nadalov stric je še dodal, da ga izjemno moti, ker se Đoković pritožuje, češ da njemu, ko se poškoduje, javnost ne verjame, ostali pa vedno izpadejo kot žrtve. "Ni potrebno biti posebno pameten, da dojameš, da s tem misli predvsem na Rafaela, ki je bil med kandidati za zmago na Odprtem prvenstvu Avstralije edini poškodovan. Ne glede na vse pa je treba priznati, da je Đoković velik zmagovalec."

Članki iz rubrike