Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
1 15.04.2021 17:27:02

Đoković prvič letos poražen

Profimedia
Številka ena svetovnega tenisa Novak Đoković je danes na mastersu ATP v Monte Carlu doživel presenetljiv poraz v osmini finala in moral prvič v letu 2021 priznati premoč tekmecu. Srbskega zvezdnika je premagal Britanec Daniel Evans s 6:4, 7:5.

Evans je po dveh urah presenetil in premagal zmagovalca tega turnirja iz let 2013 in 2015. Evans, sicer 33. igralec lestvice ATP, je tako končal niz zmag srbskega zvezdnika, ki je imel do danes letos razmerje zmag in porazov 10-0, osvojil je tudi odprto prvenstvo Avstralije.


Đoković je po porazu priznal, da je odigral enega najslabših dvobojev v daljšem časovnem obdobju. "Če sem pošten, je bilo tole nekaj najslabšega, kar sem pokazal na igrišču v zadnjih letih. Počutil sem se zelo slabo, nič ni delovalo. Ne bom odnesel veliko pozitivnega s te tekme, a to je šport in to moram sprejeti," je dejal Đoković, ki je med drugim naredil tudi 45 neizsiljenih napak.

Kljub slabšemu začetku dvoboja je imel Đoković po 3:0 v drugem nizu še možnosti, da stvari postavi na pričakovano mesto, toda tekmecu je dovolil izenačenje na 3:3, pri izidu 5:5 pa je srbski igralec naredil dvojno napako in omogočil Britancu, da je prišel do prestižne zmage.

Značke: tenis, atp

Članki iz rubrike