sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

tu
tu
0 11.12.2020 08:58:12

RAZKRITJE V ODDAJI, takšnega ga ne poznate! Nadal še nikoli tako ISKREN, to so njegove NAJVEČJE SKRIVNOSTI

Teniški igralec Rafael Nadal je brez dvoma eden največjih teniških igralcev v zgodovini, a svoje zasebno življenje spretno skriva pred javnostjo.

Pri 34 letih se nezadržno bliža čas, ko bo Španec lopar postavil v kot. A trenutno mu gre kariera še vedno kot po maslu, na ATP-lestvici je na drugem mestu, v letošnjem 'koronaletu' pa je osvojil še 13. lovoriko na Odprtem prvenstvu Francije in s tem potrdil status kralja pariškega peska. 


No, v zabavni oddaji El Hormiguero na eni od španskih televizij se je Rafael naposled odprl in povedal številne podrobnosti iz svojega življenja. "Naravnost obožujem zabave," je vzkliknil in potem začel pojasnjevati: "Seveda pijem tudi alkohol, še posebej imam rad tekilo. Ampak vse v mejah, dobro se znam nadzorovati in nikoli ne stopim čez 'rdečo' črto. To je tako kot na teniškem igrišču, na katerem nikoli v karieri nisem vrgel loparja."

In druga njegova strast? "Čokolada," je izstrelil kot iz topa. "Pogosto se mi dogaja, da zvečer, ko si že umijem zobe, pojem en košček. To navado si želim izbiti iz glave, ampak nisem uspešen. Moja slaba točka je tudi Nutella. Žena jo mora včasih prav skrivati pred mano."

Teniški zvezdnik je še razkril, da ima mehko srce, da med gledanjem filmov pogosto zajoče. "Kot dojenček sem jokal denimo med Titanikom. Tudi takrat, ko je umrl Mufasa v Levjem kralju, mi ni bilo lahko."

nadal
Profimedia

Članki iz rubrike