Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
0 10.12.2020 19:31:50

ACH Volley namučil večkratnega evropskega prvaka

Odbojkarji ACH Volleyja so na drugi tekmi turnirja skupine C lige prvakov v Berlinu pokazali zelo dobro predstavo, ki pa ni bila dovolj, da bi ugnali večkratnega evropskega prvaka in najboljšo ekipo zadnjih let, Zenit iz Kazana. Rusi so bili po ogorčenem boju boljši s 3:1 (16, -19, 23, 26) in na drugi turnir odhajajo z maksimalnim izkupičkom.

Ljubljančani bodo v Kazan, ki bo februarja gostil drugi turnir, odšli s tremi točkami, ki so jih dobili, ker poljska ekipa Jastrzebski Wiegel zaradi okužb z novim koravirusom v Berlin ni dopotovala.

Šest točk je na domačem turnirju zbrala ekipa Recycling Berlin, ki je premagala slovenske prvake, proti Rusom pa pokazala precej slabši odpor, kot so ga nudili varovanci Matije Pleška.



Ti so imeli le en slab trenutek. To je bila druga polovica prvega niza, ko jim je nekoliko popustil sprejem, kar je moštvo s kopico ruskih reprezentantov in francoskim zvezdnikom Earwinom Ngapethom znalo izkoristiti. Drugi niz so nato Ljubljančani zanesljivo dobili, v tretjem in četrtem pa se je odvijal ogorčen boj za vsako točko, obakrat so oranžni zmaji klonili povsem v končnici.

Najučinkovitejši igralec ljubljanske vrste je bil z 21 točkami Mitar Djurić, na drugi strani jih je Maksim Mihajlov dosegel 20.

Značke: odbojka, liga prvakov

Članki iz rubrike