Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ts
ts
0 28.10.2020 12:41:06

Izboljšava servisa

Aleš Filipčič (desno)
ts
V skupnem druženju v okviru projekta Teniško aktivni! vam predstavljamo drugo vajo, ki jo je za rekreativne igralce pripravil prof. dr. Aleš Filipčič.

Profesor na Fakulteti za šport bo tokrat pokazal, kako lahko izboljšate natančnost začetnega udarca. Rekreativni igralec tenisa Primož Papler ima pri začetnem udarcu težavo s smerjo žogice, moti pa ga tudi nizek izkoristek zadetih prvih servisov. Nasvete, ki jih je dobil za izboljšavo, si lahko ogledate na Facebook strani Tenis Slovenije.



Na Tenis Sloveniji so s selitvijo tenisa v dvorane in z začetkom zimske sezone začeli projekt Teniško aktivni! Ljubitelji tenisa se prav gotovo še spomnite prejšnje akcije Ostani doma in bodi teniško aktiven, ki je bila v času karantene zelo dobro sprejeta



Projekt je tako kot v prvem primeru razdeljen na dva dela. V prvem vam s pomočjo naših priznanih trenerjev predstavijo teniške vaje za izboljšavo teniške tehnike (1. vaja - izboljšava forehanda), v drugem delu projekta pa se Anže Bašelj pogovarja s teniškimi igralci in igralkami. Gosta v tej rubriki sta že bila Blaž Kavčič in Kaja Juvan.



Čeprav je tenis šport z majhno stopnjo okužbe s koronavirusom, vas Na Tenis Sloveniji pozivajo na odgovorno ravnanje in delovanje, saj bomo le na ta način skupaj ohranili teniška igrišča "zdrava".

Članki iz rubrike