Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

tu
tu
0 21.06.2020 21:24:52

POZITIVEN JE! Teniški zvezdnik okužen s koronavirusom, kar zmrazi, kaj so skupaj počeli pred dnevi! (video)

Profimedia
Bolgarski teniški igralec Grigor Dimitrov je danes sporočil, da je bil pozitiven na koronavirus po opravljenem testu, poročajo tuje tiskovne agencije. Dimitrov je v soboto odpovedal nadaljnje nastope na Adria Touru, seriji teniških turnirjev, ki jih organizira Srb Novak Đoković.

"Rad bi svojim navijačem in prijateljem sporočil, da sem bil pozitiven na novi koronavirus po vrnitvi v Monako," je Dimitrov zapisal na Instagramu.

"Želim storiti vse, da bi tistim, ki so bili v stiku z mano v zadnjih dneh, omogočil testiranje, obenem pa naprošam, da vsi upoštevate preventivne ukrepe za zajezitev tega virusa," je še dodal Dimitrov.

Na Instagramu je še sporočil, da se opravičuje, če je s tem koga prizadel ali komu napravil škodo. Zase pa je dodal, da je v domači oskrbi in da se počuti dobro.



Dimitrov je zaradi izčrpanosti in slabega počutja po porazu proti Hrvatu Borni Čoriću odpovedal nastope na Adria Touru, danes pa so organizatorji odpovedali finalni obračun med Novakom Đokovićem in Andrejem Rubljevom iz Rusije.

Đoković je v zadnjih tednih po navedbah tujih agencij poslušal ostre kritike zaradi polnih tribun in nespoštovanja higienskih protokolov. Med drugim so se vsi skupaj zabavali na koncertu Gibonnija, eden proti drugemu igrali košarko, se zabavali v nočnem lokalu ... Posnetki zdaj močno odmevajo, vsi skupaj pa so tarče ostrih očitkov, da so ravnali zelo neodgovorno.

Dimitrov je le eden od mednarodnih zvezdnikov, ki so se odzvali povabilu Novaka Đokovića za nastope na predvidenih štirih turnirjih. Na Adria Touru igrata tudi Avstrijec Dominic Thiem in Nemec Alexander Zverev.

Značke: tenis, koronavirus

Članki iz rubrike