ženska Dobra karma

Ženske s strupenim jezikom - in kako jim ga ...

umor_aretacija_lisice_noge Svet24.si

Ujeli objestneža, ki je po Ljubljani rezal ...

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Janši se za vsakim vogalom ...

viktor orban, andrej babiš Svet24.si

Ogorčeni češki premier želi govoriti z Janšo

EUM328-WoAAzewI Necenzurirano

NPU išče vezni člen med Počivalškom in ...

meghan profi Odkrito.si

Megan primerjala s Hitlerjem

Menopavza Njena.si

Jasna Kuljaj mami z vročimi fotografijami

nu
nu
0 21.06.2020 09:13:34

Lepotica s HUDIMI OBTOŽBAMI na zvezdnikov račun: Usedi se na moj K**AC!! Potem me je ZAGRABIL za ...

Instagram
Afera pretresa svet rokoborbe v ZDA.

Matt Riddle, zvezdniški ameriški rokoborec, se je znašel na udaru hudih kritik, pod katere se je podpisala lepotica Candy Cartwright, ki se tudi sama ukvarja s tem športom. Zgodilo naj bi se leta 2018; Riddle sicer vse skupaj odločno zanika, češ da ni nič res. Toda Candy je svoje obtožbe še podkrepila s sila nazornim opisom domnevnega dogajanja.

"Med vožnjo, ko so preostali trije rokoborci zaspali, mi je Matt rekel, naj skočim na njegov k**ac. Ko sem rekla ne, me je zagrabil za vrat in mi rekel: 'Kaj pa če te preprosto prisilim?'" Cartwrightova je zatem razkrila, da je rokoborca oralno zadovoljila, in sicer zato, da bi se na tak način izognila spolnemu odnosu. "Bilo je skrajno ponižujoče," je še dodala.

Poročeni Riddle, ki naj bi z rokoborbo zaslužil več milijonov dolarjev, je prek odvetnika vse obtožbe odločno zanikal, hkrati trdi, da je omenjena ženska "z njim obsedena že vsaj dve leti". Oglasila se je tudi rokoborčeva žena, ki pravi, da ima Candy Cartwright resne težave in da sta zakonca že lani skoraj dosegla prepoved približevanja z njene strani. Riddle naj bi zaradi nje tudi dvakrat zamenjal telefonsko številko. Kdo govori resnico in kdo ne, bodo skoraj zagotovo preverjali ustrezni organi ...

Matt-Riddle-en-NXT-WWE
vszi

Značke: rokoborba, zda

Članki iz rubrike