stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

sta
sta
0 20.06.2020 11:14:52

MLB naročila čiščenje prostorov

Profimedia
Vodstvo ameriške poklicne lige v baseballu MLB je v petek vsem ekipam naročilo, da morajo zapreti svoje vadbene objekte ter jih očistiti in razkužiti. Ukrep je prišel po tem, ko so se z novim koronavirusom nedavno okužili člani ekip v Arizoni in na Floridi.

Ekipa San Francisco Giants je že pred ukrepom MLB zaprla svoje objekte v Arizoni, Toronto Blue Jays in Philadelphia Phillies pa na Floridi. Philadelphia je tudi sporočila, da je bilo osem članov ekipe, pet igralcev in trije iz strokovnega štaba, pozitivnih na covid-19. Iz Toronta so dejali, da eden izmed igralcev kaže simptome, iz San Francisca pa, da je eden izmed obiskovalcev kazal simptome novega koronavirusa.


Svoje prostore je po tem, ko so bili trije igralci pozitivni, zaprla tudi hokejska ekipa Tampa Bay Lightning, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Toronto Sun pa je poročal, da je hokejist Toronto Maple Leafs Auston Matthews odšel v karanteno doma v Arizoni, potem ko je bil pozitiven, vendar v klubu tega niso komentirali.

Kdaj in pod kakšnimi pogoji se bo liga MLB, ki jo je prekinila pandemija novega koronavirusa, nadaljevala še ni jasno, saj so bila pogajanja vodstva lige in igralcev zaenkrat neuspešna.

Značke: baseball, zda, koronavirus

Članki iz rubrike