Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
0 01.05.2020 18:10:34

Spletni turnir z Osako, sestrama Williams in Šarapovo

Reuters
Agencije IMG je objavila, da se bo osem njenih vrhunskih teniških varovancev preizkusilo v nedeljskem spletnem turnirju dvojic "Ostani doma slam". Na turnirju, ki bo v živo potekal preko strani Facebook Gaming, se bodo med drugim predstavile Japonka Naomi Osaka, ameriški sestri Serena in Venus Williams ter upokojena Rusinja Marija Šarapova.

Poleg njih bodo v prvem takem turnirju tekmovali še dva Američana Madison Keys in Taylor Fritz, Japonec Kei Nishikori ter Južnoafričan Kevin Anderson, poroča spletna stran združenja teniških igralk WTA.

Teniški igralci bodo tekmovali od doma, vsak pa bo prejel 25.000 dolarjev oziroma 22.800 evrov, ki jih bo lahko podelil dobrodelni organizaciji po izbiri. Zmagovalec turnirja bo prejel še dodatni milijon dolarjev (910 tisoč evrov) za dobrodelne namene.



Teniškemu igralcu bo v dvojici družbo delala še ena znana osebnost. Serena, 23-kratna zmagovalka turnirjev velike četverice, bo igrala z manekenko Gigi Hadid, Osaka z manekenko Hailey Bieber, Venus z igralcem ameriškega nogometa JuJu Smith-Schusterjem. Šarapova bo moči združila z manekenko Karlie Kloss, Nishikori z didžejem Stevom Aokijem, Keysova z glasbenikom Sealom, Fritz z Addison Rae, ki je zaslovela z nastopi na družbenem omrežju TikTok, in Anderson z igralcem ameriškega nogometa Ryanom Tannehillom.

Dvoboje bosta komentirala legendarni nekdanji teniški igralec John McEnroe in spletna zvezdnica iJustine.

Značke: tenis, turnir, koronavirus

Članki iz rubrike