mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ba
ba
1 21.03.2020 12:01:20

LEPOTICA je povedala NA GLAS. Igralke v POSTELJI z direktorji, bila sem ŽRTEV LEZBIJK

Petindvajsetletnica iz Makarske je spregovorila o tem, kaj vse se med drugim dogaja v svetu ženskega tenisa.

Ni zvezdnica, ne more se pohvaliti s kakšnimi vrhunskimi dosežki, a je del teniške karavane. Na WTA lestvici je na 629. mestu, razmere kakopak dobro pozna. In nikakor ji niso všeč, zato je o zakulisnih igricah spregovorila na glas. "V teniških krogih se vse dokaj hitro izve. Med drugim tudi to, da veliko igralk v želji, da bi si zagotovile lažjo pot do uspeha, spi z direktorji turnirjev, ali se delajo, da so njihova dekleta. Vse z namenom, da bi na tak način dobile vabilo za turnir, ali brezplačno namestitev v hotelu. To je gnusno, jaz takšne ponudbe na srečo nisem dobila," pravi 25-letna Hrvatica Mariana Dražić in brez zadržkov dodaja, da je med teniškimi igralkami veliko lezbijk. To je spoznala že zelo mlada, hkrati pa je razkrila, da je v nekem trenutku postala celo žrtev istospolno usmerjenih deklet.

"Na turnirju sem bila s prijateljico, zaradi zmanjšanja stroškov sva si delili sobo. Med turnirjem sem ugotovila, da veliko igralk ljubi isti spol, kar je veljalo tudi za mojo prijateljico. To sem odobravala, temu nisem nasprotovala, toda nevede sem se znašla v ljubezenskem trikotniku. Moja prijateljica je namreč želela izzvati ljubosumje pri nekdanjem dekletu, ki je prišla na turnir z novo punco," je pripovedovala hči nekdanjega branilca splitskega Hajduka Darka Dražića. "V preddverju hotela mi je denimo ena od deklet dotikala kolena, me božala po laseh in sedela na meni, zaradi česar mi je bilo neprijetno. Rekla sem ji, naj ne počne tega, ampak potem je iz vsega skupaj nastalo še večje sranje, ker so se vse te lezbijke zarotile proti meni."

Na kakšen način? "Ko sem igrala dvoboj, jih je 15 prišlo na tribune in navijale proti meni. Glasno so se pogovarjale, da bi me motile ...Bilo mi je zares neprijetno, zato sem si v hotelu vzela sobo samo zase. Imela sem psihični zlom. Na žalost, ne prva ne zadnja, čeprav je hkrati res, da je tenis eden od rekih športov, v katerem so si ženske izborile finančno enakopravnost. Toda v zakulisju se dogaja marsikaj," je svojo izkušnjo razkrila Mariana Dražić iz Makarske..

Članki iz rubrike