polna luna 4 Dobra karma

Tedenski horoskop: polna luna tokrat prinaša ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za torek, 7. aprila

jansa smucanje tw Reporter.si

Janez Janša z lažnim pripisom pod fotografijo ...

maske Svet24.si

Prebolela okužbo s koronavirusom: Dolenjka je ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

andrej Njena.si

Delovna akcija: Andrej se še ni vrnil domov

tu
tu
1 18.02.2020 20:02:29

ODMEVA! Đoković RAZKRIL veliko SKRIVNOST: Kobe Bryant mi je pomagal, ko mi je bilo NAJTEŽJE ...

Novak Đoković razkril skrivnost.

Najboljši teniški igralec na svetu in zmagovalec Odprtega prvenstva Avstralije Novak Đoković se je za kratek čas vrnil v Srbijo, kjer je organiziral druženje z novinarji. Druženje, dolgo več kot eno uro, v kateri je srbski teniški igralec spregovoril o številnih temah. In se poklonil tudi Kobeju Bryantu. 

Đoković je na vprašanje, kateri trenutek je bil najtežji v njegovi karieri, razkril skrivnost, ki govori o tem, da sta bila Novak in Kobe dobra prijatelja. "Eden od najtežjih trenutkov je zagotovo poškodba komolca v letu 2017. Pavziral sem šest mesecev, potreboval sem čas, da spremenim nekatere poteze pri servisu. Nisem imel časa, doživljal sem razne pritiske. Takrat sem doživel veliko preobrazbo znotraj sebe, moral sem se spremeniti globoko v sebi. Bil sem pod velikim pritiskom leto dni, pogovarjal sem se s številnimi športniki," je svojo izpoved začel Novak Đoković. 

In nadaljeval: "Najbolj mi je pomagal Kobe Bryant, dal mi je sijajne nasvete. Pred koncem njegove kariere je bil tudi on ves čas poškodovan. Pojasnil mi je, kako se je nosil s tem, kako je balansiral privatno življenje s profesionalnim, kako se je prilagodil celotni ekipi. Govoril mi je o tem, kako je naredil prehod na življenje po svoji karieri. Njegov duh bo večno živel. Dovolj je videti, koliko ljudi ga slavi. To je tisto, kar je večje od vseh trofej. Lahko razglabljamo, kdo je večji, Jordan ali Kobe, toda za mene je Kobe največji po vplivu, ki ga je imel na druge športnike. Širil je karizmo, ki je zelo specifična. Polno prelomnic je v karieri vsakega športnika. V teh trenutkih je najpomembnejše se vrniti na tisto osnovno in sebe vprašati, zakaj igram, kam grem, katera je moja pot, kaj morem narediti in kdo je na tej poti z menoj. To so fundamentalna vprašanja." 

Članki iz rubrike