krokar Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, ...

trump-with-sons Svet24.si

Trump nima dovolj denarja

Boštjan Gorjup Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih ...

damjanic setinc pasek Reporter.si

Strokovni sodelavci poslanke Mojce Šetinc Pašek:...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

Kate Middleton je dobesedno pogrešana! Odkrito.si

Spletne spletke - Je s Kate nekaj hudo narobe?!!

doncic Ekipa24.si

Kaaaaaj?! Dončić se je držal za glavo in smejal...

bu
bu
0 18.02.2020 10:03:59

Slovenski TEKVONDOIST vrača udarec: Nisem prevarant, sem ŽRTEV KRIMINALNE ZDRUŽBE!

Twitter
Slovensko javnost je pretresla zgodba o štirikratnem državnem prvaku v taekwondoju, ki to ni.

Na naši spletni strani smo poročali o tem, da je v slovenskem taekwondoju izbruhnil nov škandal. Beno Misja je bil po njegovih besedah štirikratni državni prvak in dvakratni evropski klubski prvak, podelili so mu tudi številna občinska priznanja, a ga niti pri slovenski taekwondo zvezi niti v klubu, ki naj bi ga zastopal, ne poznajo. 

Zdaj se je odzval tudi glavni akter zgodbe - Beno Misja, ki ga je celotna država označila za prevaranta, sam pa je predstavil svojo stran zgodbe. Povedal je, da je bil žrtev prebrisanih mednarodno organiziranih manipulantov. Njegovo objavo za Lendavainfo objavljamo v celoti: 

"V letih 2014 do 2020 sem se dejansko udeleževal različnih taekwondo turnirjev, tako v Sloveniji kot v tujini, kar je bilo zapisano tudi v medijih. Na omenjenih turnirjih sem dosegel tudi uspehe, ki so bili predstavljeni javnosti.  Pomembno je poudariti, da sem šele po prejetem dopisu Taekwondo zveze Slovenije z dne 8. 2. 2020 in na podlagi ugotovljenih okoliščin oziroma dejstev ugotovil, da sem bil žrtev prebrisanih mednarodno organiziranih manipulantov.

Dejstva, ki so mi bila predložena s strani, po moje, mednarodno zelo dobro organizirane "kriminalne združbe", so že od leta 2014 povzročila to, da sem brez moje vednosti tekmoval na organiziranih turnirjih, ki niso bili uradno registrirani kot kakršnokoli tekmovanje pod okriljem Taekwondo zveze Slovenije. Domnevni člani te združbe so bili tudi J. M., J. J. (kot moja licencirana slovenska trenerja) kot tudi italijanski državljan S. P., ki se je predstavljal kot trener Hwarang teama iz Verone. Ves čas so prej navedene osebe (glede na organizacijo teh tudi mednarodnih turnirjev) skupaj z drugimi, zaenkrat meni nepoznanimi osebami ter po mojem mnenju s kaznivimi dejanji, delovale na način, ki je bil zavajajoč. To pomeni, da so trdili, da sem nastopal na turnirjih, ki so bili uradni in sem dejansko tudi prejel priznanja po opravljenih borbah. Te so bile predstavljene kot borbe uradno obstoječih taekwondo organizacij.

Na opisanih taekwondo tekmovanjih sem dejansko nastopal kot borec in si na njih pridobil tudi vam kot medijem zatrjevana priznanja. Ta pa, navkljub vloženemu trudu, na mojo škodo, niso šteta kot uradna priznanja. V skladu z znanimi okoliščinami sem zoper vse prej znane navedene osebe, ki so se predstavljali kot J. J., J. M. in S. P., dne 16. 2. 2020 podal kazensko ovadbo pri pristojnih organih.

Upoštevajoč vse zapisano, poudarjam, da se v omenjenih dejanjih nisem okoristil, ampak sem bil zgolj izigran. V nasprotnem primeru se namreč ne bi javno in medijsko izpostavljal, obenem pa ne bi želel namerno oškodovati kogarkoli od tistih, ki so verjeli v moje uspehe (župan, podžupan, občinski svetniki in drugi občani, ki so vame verjeli in me ves čas spodbujali).  V zvezi z navedenimi informacijami, čeprav vem, da za nastalo situacijo nisem kriv, pa se tudi vsem prizadetim institucijam, organizacijam kot tudi svojim podpornikom še enkrat iskreno opravičujem".

Značke: beno-misja, taekwondo

Članki iz rubrike