par Dobra karma

Ljudje, ki nam jih pošlje vesolje, imajo svojo ...

anita šumer1 Svet24.si

»Z vsakim kruhom, ki ga spečem, je Sašo vedno ...

Silvester 2 Reporter.si

(VIDEO) V zakulisju: kako je Janša klical na ...

sodra, toča, Dvor pri Polhovem Gradcu Svet24.si

FOTO: Na nebu se je razbesnelo, zaradi neurij ...

janez-janša, viktor-orban, aleksandar-vučić Necenzurirano

Vučić, Orban, Janez – vse za biznis danes ...

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

plestenjak 5 Njena.si

Božanski užitki Modrijana Blaža

bu
bu
1 18.02.2020 08:40:36

ŠKANDAL! Slovenski športnik je s svojimi vrhunskimi uspehi PREVARAL celotno DRŽAVO, javnost ogorčena!

Saj ni res - pa je! V teh dneh je med slovenskimi ljubitelji športa zakrožila novica o športniku, ki je s svojimi vrhunskimi rezultati prevaral celotno državo.

Potem ko se je polegel prah po sporni fotografiji slovenskih reprezentantov v karateju, ki so s sredincem kazali na slovenski grb in ostali brez nastopa na evropskem prvenstvu, je izbruhnila nova afera v borilnih športih. 

Vse skupaj se je začelo s prispevkom na nacionalni televiziji, in sicer v oddaji Mostovi - Hidak, kjer so poročali, da je tekvondoist Beno Misja prejemnik nagrade občine Lendava kot uspešen športnik, ki je lani že četrtič zapored osvojil naslov državnega prvaka in naj bi bil še drugič zapored tudi evropski prvak. Po prispevku pa so se oglasili iz slovenske taekwondo zveze in sporočili, da omenjenega fanta sploh ni med člani zveze. "S strani Taekwondo zveze Slovenije vam sporočamo, da omenjeni Beno Misja ni registriran član zveze in nobenega kluba v naši vezi. Prav tako ni bil nikoli registriran s strani Taekwondo zveze in v sistemu E-šport. Priznanje, ki so mu ga podelili na osnovi rezultatov, ki jih je dosegel na tekmovanjih v taekwondoju, niso bila v Sloveniji nikoli organizirana s strani Taekwondo zveze Slovenije," so sporočili na uredništvo oddaje Mostovi in občini Lendava.

beno misja
Twitter

Misja pa prav tako ni član kluba Hwarang iz Verone, kot je bilo to predstavljeno. Kaj se torej dogaja v ozadju? Kako je mogoče, da se je omenjeni športnik predstavljal kot štirikratni državni prvak in tudi evropski klubski prvak? Na spletnem portalu sobotainfo.com so preverili tudi, kdo so nasprotniki, s katerimi se je Misja boril za naslov evropskega prvaka. "Pomurec naj bi se namreč na enem od turnirjev pomeril z Nemanjo Milovićem iz kluba Chagi in Zoranom Djordjićem iz ekipe Dragon. Omenjenih tekmovalcev sami nismo mogli najti, smo pa našli Nemanjo Močića in Dejan Milovića, ki nastopata za klub Chagi iz Ljubljane," so zapisali.

Značke: beno-misja, taekwondo

Članki iz rubrike