favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

sta
sta
0 12.10.2019 14:56:21

Jakupovićeva neuspešna v kvalifikacijah Luxembourga

fb
Slovenska teniška igralka Dalila Jakupović ni bila uspešna v kvalifikacijah za uvrstitev v glavni del turnirja WTA v Luxembourgu. Jeseničanka je obstala že na prvi oviri, boljša od Slovenke je bila v eni uri dvoboja deset mest nižje rangirana Francozinja Jessika Ponchet z 2:0 v nizih, s 6:2, 6:3.

V kvalifikacijah nastopa tudi Kaja Juvan, ki jo v prvem kvalifikacijskem situ čaka v Moskvi rojena 31-letna ruska veteranka Tatjana Golovina, ki nastopa za Francijo.

Osemnajstletna Juvanova je na turnirjih WTA nazadnje igrala v Bukarešti na turnirju serije 250, ko je izgubila dvoboj drugega kroga z domačinko Irino-Camelio Begu.



Juvanova je nase opozorila na teniškem turnirju v Parizu, ko je po odlični igri klonila po treh nizih proti Romunki Sorani Cirstei. V Wimbledonu pa je v 2. krogu tretjega turnirja za grand slam v sezoni tudi igrala tri nize proti favorizirani Američanki Sereni Williams.

Juvanova je zaradi opravljanja mature izpustila zadnji grand slam sezone v New Yorku (OP ZDA) in se po krajšem premoru vrnila na teniške terene. Želela je nastopiti že na turnirju WTA v Linzu, a je morala v kvalifikacije in takoj naletela na izkušeno Nemko Lauro Siegemund, ki jo je odpravila s 6:3, 7:5.

Članki iz rubrike