profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

tu
tu
0 01.10.2019 14:32:16

VEČ KOT ŠOKANTNO! Na teniškem turnirju je do BRUTALNEGA PRETEPA prišlo v VIP loži (VIDEO)

V dvoboju prvega kroga ženskega teniškega turnirja v Pekingu je na tribunah prišlo do pretepa, ki je šokiral gledalce, organizatorje in vodstvo mednarodne teniške zveze.

Na teniških dvobojih so incidenti na tribunah izjemno redki, med točkami sodniki zahtevajo popolno tišino, tako da so tudi aplavzi in skandiranja omejeni. No, tudi tenis očitno lahko povzroči hudo kri, ta je zavrela po koncu dvoboja med domačinko Zhang Shuai in Nemko Angelique Kerber.

Ker je več videoposnetkov zaokrožilo po svetovnem spletu, je incident dobil širše razsežnosti. Organizator in vodilni ljudje WTA so ogorčeni in so že napovedali ostre ukrepe.

Kaj se je pravzaprav zgodilo? Na posnetku moški v modri strajci brutalno pretepa in brca mlajšega moškega, vse to pa se dogaja na VIP tribuni. To so potrdile tudi različne agencije. Pretepač naj bi bil eden od povabljencev v prostoru za
goste domače teniške igralke, domnevno naj bi šlo za prijatelja očeta Shuaijeve.

pretep tenis


Po eni verziji naj bi prenapetež po koncu dvoboja, ki ga je domačinka proti Nemki izgubila v treh nizih, izgubil živce, ker je mlajši moški za njim (tudi Kitajec) cel čas navijal za Kerberjevo. Ni mogel prenesti, da ni navijal za svojo sonarodnakinjo. Pred tem naj bi verbalno napadel njega in dekle ob njem, potem je ona njegovo obnašanje posnela s telefonom, ki ji ga je želel izpuliti iz rok, prerivanje pa je naposled preraslo v fizični obračun.

Druga verzija govori o tem, da je mlajši fant (poznejša žrtev pretepa) grdo zmerjal mamo kitajske igralke, to pa je pretepača vrglo iz tira.

Kakorkoli, iz WTA so se odzvali takole: "Nesrečen incident smo preiskali in razrešili. Oseba, ki je bila vpletena, gost očeta Zhang Shuai, se ta teden na odprto prvenstvo Kitajske ne bo več vrnil."

Značke: tenis, pretep

Članki iz rubrike