IMG_6439 Svet24.si

Angelo se rad pretvarja, da ne zna slovensko

kakadu Svet24.si

FOTO: Kakadu, ki so ga kar petkrat ustrelili, ...

vesolje, galaksije Svet24.si

Horoskop od 14. do 20. 10. 2019: teden bo močno ...

recep tayyip erdogan Svet24.si

"Grožnje s sankcijami in embargom na orožje ne ...

ZR sep 19 – slovenski vrt FOTO 1 Odkrito.si

Nove gredice na starem borjaču

damjana tomažin Njena.si

Zadržana Damjana kot zapeljiva lepotica

IMG_3585 Njena.si

Znana Slovenca prvič postala starša

tu
tu
0 01.10.2019 14:32:16

VEČ KOT ŠOKANTNO! Na teniškem turnirju je do BRUTALNEGA PRETEPA prišlo v VIP loži (VIDEO)

V dvoboju prvega kroga ženskega teniškega turnirja v Pekingu je na tribunah prišlo do pretepa, ki je šokiral gledalce, organizatorje in vodstvo mednarodne teniške zveze.

Na teniških dvobojih so incidenti na tribunah izjemno redki, med točkami sodniki zahtevajo popolno tišino, tako da so tudi aplavzi in skandiranja omejeni. No, tudi tenis očitno lahko povzroči hudo kri, ta je zavrela po koncu dvoboja med domačinko Zhang Shuai in Nemko Angelique Kerber.

Ker je več videoposnetkov zaokrožilo po svetovnem spletu, je incident dobil širše razsežnosti. Organizator in vodilni ljudje WTA so ogorčeni in so že napovedali ostre ukrepe.

Kaj se je pravzaprav zgodilo? Na posnetku moški v modri strajci brutalno pretepa in brca mlajšega moškega, vse to pa se dogaja na VIP tribuni. To so potrdile tudi različne agencije. Pretepač naj bi bil eden od povabljencev v prostoru za
goste domače teniške igralke, domnevno naj bi šlo za prijatelja očeta Shuaijeve.pretep tenis


Po eni verziji naj bi prenapetež po koncu dvoboja, ki ga je domačinka proti Nemki izgubila v treh nizih, izgubil živce, ker je mlajši moški za njim (tudi Kitajec) cel čas navijal za Kerberjevo. Ni mogel prenesti, da ni navijal za svojo sonarodnakinjo. Pred tem naj bi verbalno napadel njega in dekle ob njem, potem je ona njegovo obnašanje posnela s telefonom, ki ji ga je želel izpuliti iz rok, prerivanje pa je naposled preraslo v fizični obračun.

Druga verzija govori o tem, da je mlajši fant (poznejša žrtev pretepa) grdo zmerjal mamo kitajske igralke, to pa je pretepača vrglo iz tira.

Kakorkoli, iz WTA so se odzvali takole: "Nesrečen incident smo preiskali in razrešili. Oseba, ki je bila vpletena, gost očeta Zhang Shuai, se ta teden na odprto prvenstvo Kitajske ne bo več vrnil."

Značke: tenis, pretep

Članki iz rubrike