gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 07.06.2019 19:39:40

Drugi finalist Roland Garrosa bo znan šele v soboto

Drugi polfinalni dvoboj na odprtem prvenstvu Francije v tenisu v med Srbom Novakom Đokovićem in Avstrijcem Dominicom Thiemom so organizatorji v tretjem nizu zaradi dežja prestavili na soboto, ko bo tako znan drugi polfinalist, ki se bo v nedeljskem finalu pomeril s Špancem Rafaelom Nadalom.

Prvi niz med Srbom in Avstrijcem, ki je trajal le 29 minut, je s 6:2 dobil 25-letni Thiem. Lanski finalist je izkoristil obe ponujeni žogici za odvzem igre nasprotniku, sam pa je izgubil le eno točko na svoj servis.

Drugi niz, ki ga je za dobrih deset minut prekinil dež, je s 6:3 dobil Srb, ki je do odločilne prednosti odvzema servisa prišel v osmi igri, ko mu je Thiem ponudil prvo priložnost 'brejka' na dvoboju.


Igralca sta igrišče ponovno morala zapustiti po četrti igri tretjega niza, ravno po tem, ko Đoković izgubil igro na svoj servis za 1:3 v igrah za Thiema.

Organizatorji so sprva upali, da se bosta teniška igralca vrnila na pesek in nadaljevala dvoboj, a so po 50 minutah čakanja zaključek dvoboja prestavili na soboto, ko bo na sporedu tudi ženski finale med Čehinjo Marketo Vondroušovo in Avstralko Ashleigh Barty.

V polfinalu dneva je Nadal s 6:3, 6:4 in 6:2 premagal Švicarja Rogerja Federerja in si zagotovil svoj 12 finale na pariškem pesku.

Značke: tenis, atp

Članki iz rubrike