nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

Severina, Igor Kojić Svet24.si

FOTO: Potem ko je izbrisala soprogov priimek, ...

jansa sarec-pl3 Reporter.si

Ker je Marjan Šarec skočil v prazen bazen, bo ...

spar, trgovina, domžale Svet24.si

FOTO: Je slovenske kupce zajela korona histerija?

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Stojan Petrič je izgubil Karavanke, a dobil ...

1_jernej tozon 4 Njena.si

Jernej Tozon s svojo novo prijateljico

Nandi Uzelac Njena.si

Sanjski moški: Nandi po šovu odkrili tumor

sta
sta
0 27.05.2019 20:09:21

Bedene razočaran po slovesu od OP Francije: Zdelo se mi je, da sem boljši tekmec

Reuters
Na OP Francije je v konkurenci posameznikov izpadel eden do dveh slovenskih predstavnikov Aljaž Bedene. V obračunu s 13. nosilcem Hrvatom Borno Ćorićem je klonil po štirih nizih - 1:6, 7:6 (4), 4:6 in 4:6.

Začetek je nakazoval, da bo dvoboja hitro konec, saj je Hrvat prvi niz dobil ekspresno s 6:1, a se je Bedene potem vrnil in priča smo bili napetemu dvoboju. V drugem nizu je Slovenec vseskozi lovil tekmeca, nadoknadil zaostanek s 4:5 in 5:6, potem pa slavil v podaljšani igri.

Zgodba v tretjem in četrtem nizu ni šla po Bedenetovih željah, Hrvat je bil vselej korak pred njim. V tretjem nizu se je približal na 3:4, a izgubil s 4:6. Podobno je bilo tudi v zadnjem: Bedene je vodil na začetku, toda po 2:1 in 3:2 je pobudo prevzel tekmec ter nato slavil s 6:4.

"Sem malo razočaran, še posebej zato, ker se mi je na trenutke zdelo, da sem boljši igralec na terenu. Pa vendar je zmanjkala pika na i pri pomembnih točkah," je po dvoboju dejal Bedene. "Počutil sem se odlično, ko sem prišel v ritem. Energije je bilo dovolj, na žalost pa se tekma ni prevesila v peti niz," je še dodal najvišje uvrščeni Slovenec na lestvici ATP.

Članki iz rubrike