Legenda pravi, da naj bi kača Evi najprej ponudila šop banan Odkrito.si

Hrana, ki obljublja vroč seks

tomislav Svet24.si

Hrvaška žaluje: 63-letnik je Tomislava ubil ...

merkur Petisvet.si

Astrološka napoved Berna Jurečiča od 22. do 29....

lynda blanchard doug jones tw Svet24.si

Blanchardova plačala za svoj stolček? V ...

meghan archie 2 Svet24.si

Meghan priznala, da jima s Harryjem ni lahko!

ribič pepe Njena.si

Ribič Pepe v težavah

boris kobal bobo2 Njena.si

Boris Kobal gre takole po nakupih

tu
tu
0 31.08.2018 10:41:12

Tega še niste videli: Nicku Kyrgiosu je do zmage S KRŠENJEM PRAVIL pomagal kar glavni sodnik (video)

vszi
Neverjetne scene so se dogajale v dvoboju 2. kroga odprtega prvenstva ZDA, v katerem sta se pomerila Perre-Hugues Herbert in Nick Kyrgios.

Francoz je prvi niz odločil v svojo korist in v drugem povedel s 3:0 v igrah, ko Kyrgios ni več želel igrati. Povsem je obupal in se začel delati norca na igrišču.

Med odmorom pa je do njega pristopil nihče drug kot glavni sodnik, ki je sestopil s stola in Avstralcu začel moralizirati ter ga vzpodbujati. Dobesedno prosil ga je, naj se zresni in začne igrati tako kot bi moral. "Želim ti pomagati, videl sem veliko tvojih dvobojev in to nisi ti," mu je med drugim rekel sodnik Mohamed Lahyani.

In očitno je zaleglo, Kyrgios je stopil na igrišče in začel igrati kot prerojen. Na koncu je dvoboj obrnil v svojo korist in zmagal s 3:1 v nizih.

Toda tu se zgodba še ni končala. Organizatorji so začeli preiskavo v zvezi s sodnikovim početjem, saj je prekoračil svoja pooblastila. Njegovo početje je bilo neke vrste trenerska pomoč, kar pa v tenisu ni dovoljeno. Zato se sodniku zaradi kršenja pravil zelo verjetno obeta kar huda kazen.

Članki iz rubrike