Foto Žiga Culiberg RTV SLO (40 of 3) Odkrito.si

Kdo tolaži Maria Galuniča?

bitcoin, kazniva dejanja, kriminal Svet24.si

Za naložbe v bitcoin so ukradli premierjevo ime

karma Petisvet

Izgubljamo bitko z duhovi, a sploh ne vemo!

vreme, ohladitev, dež Svet24.si

Velika vremenska sprememba: tako hitro se bo ...

Trenutek smrti 1 Svet24.si

Kaj v resnici doživimo v trenutku svoje smrti?

emi bar Njena.si

Drama v Baru, nekdo krade denar, Emi se razjezil ...

nadiya bychkova Njena.si

Nadiya Bychkova pripeljana do limita

tu
tu
0 31.08.2018 10:41:12

Tega še niste videli: Nicku Kyrgiosu je do zmage S KRŠENJEM PRAVIL pomagal kar glavni sodnik (video)

vszi
Neverjetne scene so se dogajale v dvoboju 2. kroga odprtega prvenstva ZDA, v katerem sta se pomerila Perre-Hugues Herbert in Nick Kyrgios.

Francoz je prvi niz odločil v svojo korist in v drugem povedel s 3:0 v igrah, ko Kyrgios ni več želel igrati. Povsem je obupal in se začel delati norca na igrišču.

Med odmorom pa je do njega pristopil nihče drug kot glavni sodnik, ki je sestopil s stola in Avstralcu začel moralizirati ter ga vzpodbujati. Dobesedno prosil ga je, naj se zresni in začne igrati tako kot bi moral. "Želim ti pomagati, videl sem veliko tvojih dvobojev in to nisi ti," mu je med drugim rekel sodnik Mohamed Lahyani.

In očitno je zaleglo, Kyrgios je stopil na igrišče in začel igrati kot prerojen. Na koncu je dvoboj obrnil v svojo korist in zmagal s 3:1 v nizih.

Toda tu se zgodba še ni končala. Organizatorji so začeli preiskavo v zvezi s sodnikovim početjem, saj je prekoračil svoja pooblastila. Njegovo početje je bilo neke vrste trenerska pomoč, kar pa v tenisu ni dovoljeno. Zato se sodniku zaradi kršenja pravil zelo verjetno obeta kar huda kazen.

Članki iz rubrike