ota 02 Odkrito.si

Ota Širca Roš psihično ni pripravljena, druga ...

Alsin Levent Svet24.si

To je 35-letnik, ki je v nedeljo v grob poslal ...

Drevo življenja Petisvet.si

Drevo življenja v nas aktivira spomin na to, kdo ...

hrvaška, menjalnica Svet24.si

Britanski par hrvaške turistične skupnosti ...

karl lagerfeld 2 Svet24.si

Želel je oditi "brez cirkusa" in "izginiti kot ...

Khloe Kardashian Najstnica.si

Tokrat ga je dokončno zapustila

sanja grohar s sinčkom Njena.si

Sanja Grohar: Materinstvo jo je povsem spremenilo

tu
tu
0 31.08.2018 10:41:12

Tega še niste videli: Nicku Kyrgiosu je do zmage S KRŠENJEM PRAVIL pomagal kar glavni sodnik (video)

vszi
Neverjetne scene so se dogajale v dvoboju 2. kroga odprtega prvenstva ZDA, v katerem sta se pomerila Perre-Hugues Herbert in Nick Kyrgios.

Francoz je prvi niz odločil v svojo korist in v drugem povedel s 3:0 v igrah, ko Kyrgios ni več želel igrati. Povsem je obupal in se začel delati norca na igrišču.

Med odmorom pa je do njega pristopil nihče drug kot glavni sodnik, ki je sestopil s stola in Avstralcu začel moralizirati ter ga vzpodbujati. Dobesedno prosil ga je, naj se zresni in začne igrati tako kot bi moral. "Želim ti pomagati, videl sem veliko tvojih dvobojev in to nisi ti," mu je med drugim rekel sodnik Mohamed Lahyani.

In očitno je zaleglo, Kyrgios je stopil na igrišče in začel igrati kot prerojen. Na koncu je dvoboj obrnil v svojo korist in zmagal s 3:1 v nizih.

Toda tu se zgodba še ni končala. Organizatorji so začeli preiskavo v zvezi s sodnikovim početjem, saj je prekoračil svoja pooblastila. Njegovo početje je bilo neke vrste trenerska pomoč, kar pa v tenisu ni dovoljeno. Zato se sodniku zaradi kršenja pravil zelo verjetno obeta kar huda kazen.

Članki iz rubrike