Jennifer Lopez Odkrito.si

Z zasebnimi nastopi služi vrtoglave zneske

MEGLA Svet24.si

Tedenski horoskop: naprej po poti, čeprav ...

Toše Proeski in Dolores Lambaša Petisvet.si

Na cesti, ki je vzela Tošeta, slišijo otroški ...

janković_lokalne volitve 18 Svet24.si

Janković slavi, Janša pa o tem, kdo ga lahko ...

tjasa salamun Svet24.si

Tjaša je uresničila željo po motorni žagi

52CF59DF-466B-4212-A4B7-523E463AD708 Najstnica.si

Top najstnica 2018 je Zoja Šuc

Iryna Osypenko Nemec Njena.si

Koga je izbrala Iryna Osypenko?

tu
tu
0 31.08.2018 10:41:12

Tega še niste videli: Nicku Kyrgiosu je do zmage S KRŠENJEM PRAVIL pomagal kar glavni sodnik (video)

vszi
Neverjetne scene so se dogajale v dvoboju 2. kroga odprtega prvenstva ZDA, v katerem sta se pomerila Perre-Hugues Herbert in Nick Kyrgios.

Francoz je prvi niz odločil v svojo korist in v drugem povedel s 3:0 v igrah, ko Kyrgios ni več želel igrati. Povsem je obupal in se začel delati norca na igrišču.

Med odmorom pa je do njega pristopil nihče drug kot glavni sodnik, ki je sestopil s stola in Avstralcu začel moralizirati ter ga vzpodbujati. Dobesedno prosil ga je, naj se zresni in začne igrati tako kot bi moral. "Želim ti pomagati, videl sem veliko tvojih dvobojev in to nisi ti," mu je med drugim rekel sodnik Mohamed Lahyani.

In očitno je zaleglo, Kyrgios je stopil na igrišče in začel igrati kot prerojen. Na koncu je dvoboj obrnil v svojo korist in zmagal s 3:1 v nizih.

Toda tu se zgodba še ni končala. Organizatorji so začeli preiskavo v zvezi s sodnikovim početjem, saj je prekoračil svoja pooblastila. Njegovo početje je bilo neke vrste trenerska pomoč, kar pa v tenisu ni dovoljeno. Zato se sodniku zaradi kršenja pravil zelo verjetno obeta kar huda kazen.

Članki iz rubrike