saša stzosič furst uroš Odkrito.si

Konec! Zakaj sta se razšla znana slovenska ...

2 meghan Svet24.si

Pomečkana Meghan Markle razburila Scotta ...

Horoskop Petisvet.si

Astro nasveti: od 21.1. do 27.1.2019

samo tadin1 Svet24.si

Pravosodnega policista naj bi zabodel Samo Tadin, ...

united airlines, letalo, mraz Svet24.si

FOTO: Izlet v arktični pekel: po 16 urah ...

Neda Arnerić Njena.si

Zamolčano javnosti: Umrl mož kultne srbske ...

Blaž Švab Njena.si

Srce parajoče: Pred mamino smrtjo trkali na ...

tu
tu
0 30.08.2018 16:49:57

POP ZVEZDA! Novak Đoković med teniškimi dvoboji PREPEVA v objemu in SKAČE ter SKANDIRA (video)

Novak Đoković
Reuters
Novak Đoković je zvezdnik v pravem pomenu besede. In povsem jasno je, da vsaka njegova poteza po vsem svetu močno odmeva.

Tako se je srbski teniški igralec po zmagi v prvem krogu na Odprtem prvenstvu ZDA - Madžara Martona Fucsovicsa je odpravil s 3:1 - sproščal s svojo ženo Jeleno. Postenek, kako uživata in prepevata pesem nedavno umrlega hrvaškega pevca Oliverja Dragojevića Trag u beskraju, je objavil na družbenem omrežju.

Jasno, komentarji so se kar množili. Vsi so bili navdušeni, potezo Djokovića so ocenili kot skrajno simpatično, večina pa je vendarle pripomnila, da je bolje, da ostane pri tenisu.


On pa je pod posnetek zapisal: "Po dolgem in uspešnem dnevu ni boljšega načina za sprostitev, kot zapeti s svojo ljubeznijo. V tem nisva najboljša v tem, ampak skušava prepevati in se ob tem zelo zabavava. To je ena od najinih najpriljubljenejših pesmi. Pustil je 'trag u beskraju', mi pa z vsako njegovo pesmijo, ki jo prepevamo, ta 'trag u beskraju' bogatimo."

Đoković, ki bo to noč z Američanom Tennysom Sandgrenom igral svoj drugi dvoboj na igriščih v New Yorku, v teh dneh očitno nadvse uživa. Sinoči je navdušeno spremljal svojo Crveno zvezdo, kako se je uvrstila v skupinski del lige prvakov. Potem pa spet zapel ... no, bolj po navijaško skandiral. In spet se je posnel, posnetek pa objavil na spletu.

Značke: novak-djokovic, tenis

Članki iz rubrike