Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
08.07.2016 10:50:35
Deli članek:

Williamsova dviguje prah s svojo opravo (fotogalerija)

Prsi Serene Williams v Wimbledonu burijo duhove.

Teniški turnir v Wimbledonu je poseben zaradi precej stvari, ena od teh pa so tudi stroga pravila oblačenja. Igralci morajo biti namreč oblečeni v bela oblačila, izjema so lahko le logotipi sponzorjev.

Kljub temu, da ameriška teniška igralka Serena Williams spoštuje pravila, pa njena oprava dviguje precej prahu. Najbolj sporen naj bi bil zgornji del oblačila, ki veliko preveč razkriva. Med dvoboji se namreč Williamsovi bradavičke močno vidijo, to je pa zmotilo številne gledalce, ki so se svoje nezadovoljstvo odločili izraziti tudi prek twitterja.

"Ravno sem videl bradavičke Serene Williams na BBC. Ali bi se moral pritoževati?" je zapisal eden od uporabnikov, spet drugi je bil mnenja, da bi si lahko ameriška teniška igralka kupila malce boljši nedrček. "Z vsem tem denarjem, ki ga zasluži Serena, bi si pa lahko kupila spodoben nedrček, ki bi zakril njene bradavičke."

Serena Williams se je v četrtek uvrstila v finale v Wimbledonu, kar ji je uspelo že devetič v karieri, sedmi naslov pa ji bo skušala preprečiti Nemka Angelique Kerber.

Galerija