GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

pu
pu
0 07.07.2022 18:09:00

Pretresljiva izpoved nadarjene plavalke: "Na SP v Budimpešti so me zadrogirali, potem pa ..."

Kanadska plavalka Mary Sophie Harvey je na družbenih omrežjih širnemu svetu razkrila pretresljivo zgodbo, ki se je zgodila na minulem svetovnem prvenstvu v Budimpešti.

Dvaindvajsetletna Mary Sophie trdi, da so jo zadrogirali. Po osvojitvi bronaste kolajne ji je namreč iz spominu ušlo polnih šest ur dogajanja. Pravi, da ima luknjo, da se ničesar ne spomni. Zbudila se je v hotelski sobi in bila povsem izgubljena. Po telesu je imela polno modric, čutila je hude bolečine v rebrih. Ne spominja se, kaj se ji je zgodilo.

"Dolgo sem razmišljala, ali naj o tem govorim v javnosti, ampak predolgo sem že tiho," je dejala Kanadčanka. "Na zadnji dan svetovnega prvenstva me je nekdo zadrogiral. Spomnim se le to, da sem se naslednje jutro prebudila povsem izgubljena. Ob meni sta bila moj agent in zdravnik."


Mary Sophie se sicer spomini slavja po osvojeni kolajni, po tem pa nič več. "V štirih do šestih urah imam črno luknjo. Nikoli se še nisem počutila tako neprijetno. Ko sem prišla domov, mi je mama dejala, da sem videti drugačna in tako sem se tudi počutila."

"Telesa sploh nisem čutila, ko pa sem pogledala v noge, je bilo na njih polno modric. Prijatelji so mi dejali, da so me nosili, ker sem izgubila zavest. Morda je to razlog za modrice, ne vem ... No, to me ni potolažilo."

Zdravniški pregled je pokazal, da ima dekle poškodovano rebro in tudi blag pretres možganov. "Takšnih primerov je veliko, a se o njih ne govori. Bodite previdni, saj se lahko zgodi tudi vam. Še vedno me je strah, ker ne vem, kaj se je dogajalo tiste noči. Skušam v sebi najti tisto srečno Mary, ki je živela pred tisto nočjo. Sram me je ...," je še dodala mlada Kanadčanka.

Članki iz rubrike