callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

ufo-cesta-vozilo Svet24.si

Foto: Na avtocesti so ustavili leteči krožnik

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Največji slovenski tajkun v kazenskem postopku. ...

robert golob vlada Reporter.si

Naj Golob ne izsiljuje RTV in ne posega v njen ...

jan oblak Ekipa24.si

Jan Oblak po koncu tekme na robu solz! Kapetan ...

ravna zemlja Njena.si

Nenavaden šov: Tekmovalci bodo dokazovali, da je ...

nogometasi slovenija portugalska mm Ekipa24.si

Pozor! Sprememba ure sprejema za slovenske ...

ue
ue
9 30.09.2023 11:04:58

Kaj je počel angleški zvezdnik na zasebni kliniki v Ljubljani? V slovensko prestolnico je prišel po... (foto)

Profimedia
V teh dneh poteka tretji največji športni dogodek na svetu. Po svetovnem prvenstvu v nogometu in poletnih olimpijskih igrah, svetovno prvenstvo v ragbiju pritegne največ gledalcev po svetu.

V Sloveniji ragbi ni pretirano priljubljen, kljub vsemu pa se mnogi navdušujejo nad to 'moško' igro. Povsem drugače pa je s priljubljenostjo ragbija v Franciji, na Otoku, na Irskem, v Južni Ameriki, da ne govorimo o Avstraliji in Novi Zelandiji oziroma, kar na splošno o Oceaniji. 

V Veliki Britaniji imajo televizijske postaje, ki prenašajo tekme s svetovnega prvenstva seveda svoje studie, strokovne komentatorje in priznane voditelje. In eden najbolj priljubljenih komentatorjev je Andy Goode, nekdanji angleški zvezdnik ragbija, ki je igral za reprezentanco Anglije in za klube na Otoku, v Franciji in v Južni Afriki. 

andy goode1
inst

Andy pa ima, kot mnogi moški, težave s plešavostjo. Psihologi pravijo, da to zelo vpliva na samopodobo moškega in njegovo samozavest. Tako se je Andy pred časom odločil, da si bo dal presaditi lase. Poseg pa je opravil na zasebni kliniki v Ljubljani, ki je znana po uspešnosti posega, ki je neoperativen. No, tako se je eden največjih zvezdnikov ragbija poiskal pomoč v slovenski prestolnici, da bo lahko bolj samozavestno vodil prenose s svetovnega prvenstva. In, poseg je bil uspešen, kajne! 

Značke: ragbi, andy-goode

Članki iz rubrike