Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 10.05.2022 17:27:27

Brady po koncu kariere televizijski sokomentator

Profimedia
Zvezdnik severnoameriške lige v ameriškem nogometu (NFL) Tom Brady bo po koncu kariere novi strokovni sokomentator ameriške televizijske mreže Fox Sports, so danes preko Twitterja potrdili v podjetju s sedežem v Los Angelesu.

Zdaj že 44-letni nekdanji zvezdnik moštva Tampa Bay Buccaneers bo prevzel vlogo vodje analitikov za NFL. "Veseli smo, da lahko sporočimo, da se bo sedemkratni dobitnik superbowla Tom Brady neposredno po koncu aktivne kariere priključil Fox Sportsu kot vodilni analitik," so zapisali pri Foxu.


Brady je nazadnje sredi marca, 40 dni po koncu kariere, najavil, da se vrača v NFL za še eno sezono. Kot je sporočil danes, v odzivu na novico, je na igrišču ostalo še nekaj nedokončanih stvari zanj in za ekipo, a je navdušen tudi nad sodelovanjem s Fox Sportsom.

Brady je leta 2021 z Buccaneers osvojil naslov. Zdaj se že pripravlja na novo sezono, ko bo ekipa med drugim obiskala tudi Evropo in nam najbližja bo tekma 13. novembra v Münchnu, kjer se bo ekipa s Floride na stadionu Bayerna pomerila s Seattle Seahawks.

Značke: nfl, sta

Članki iz rubrike