Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

(gb)
(gb)
0 13.05.2021 12:25:25

Reprezentanca na kraljevem igrišču na Bledu

Reprezentanti na Bledu
BZS
Slovenske reprezentantke in reprezentanti različnih kategorij so se zbrali na pripravah na igrišču Royal Bled Golf, ki ponuja strateško razporeditev, odlično urejene travnate površine in dih jemajoč razgled na Karavanke, Julijske Alpe in slavni Blejski grad.

Tridnevni pripravljalni kamp je prišel kot naročen za nadaljevanje tekmovalne sezone, v kateri sta bila na programu že dva Slo Toura.

Kraljevo igrišče na Bledu je najstarejše slovensko igrišče, ki ponuja odlične pogoje za trening vrhunskih tekmovalcev. Slovenske reprezentance bodo imele najpomembnejša tekmovanja v juniju in juliju, ko bodo potekala tudi vsa letošnja evropska prvenstva v dveh mlajših kategorijah do 16 in do 18 let ter članskem zboru stare celine.

Glavni trener reprezentance Uroš Gregorič je strnil nekaj misli s priprav na igrišču Royal Bled Golf: "Resort Royal Bled ponuja vse, kar potrebujemo za dobre treninge. Vse elemente kratke in dolge igre smo kombinirali na sodobno oblikovanem vadišču in z igro na igrišču samem. Golf igrišče Royal Bled je bilo odlično pripravljeno in s svojo težavnostjo od igralcev zahteva dolge udarce ter zelo natančno patanje. S svojo urejenostjo vedno znova ugotavljamo, zakaj je eno najlepših igrišč v Evropi." 

Članki iz rubrike