hrvaška, hitri test, testiranje Svet24.si

Kako do hitrega testa na Hrvaškem in kakšne so ...

navadni gož, pulj, kokošnjak Svet24.si

VIDEO: Gasilci v Pulju iz kurnika odvlekli kače

tonin tank blato Reporter.si

Vlada se gre trumpovski kulturni boj, Matej Tonin ...

plaža Svet24.si

Opozorilo za dopustnike na Hrvaškem! Vlada ...

20170520-00780986 Necenzurirano

Janševih 28 let na čelu SDS je evropski rekord

Clipboard01 Odkrito.si

POLONA: V Sanjskega moškega nisem bila ...

Saša Lendero Njena.si

Kakšna je poročna obleka Saše Lendero?

(gb)
(gb)
0 13.05.2021 12:25:25

Reprezentanca na kraljevem igrišču na Bledu

Reprezentanti na Bledu
BZS
Slovenske reprezentantke in reprezentanti različnih kategorij so se zbrali na pripravah na igrišču Royal Bled Golf, ki ponuja strateško razporeditev, odlično urejene travnate površine in dih jemajoč razgled na Karavanke, Julijske Alpe in slavni Blejski grad.

Tridnevni pripravljalni kamp je prišel kot naročen za nadaljevanje tekmovalne sezone, v kateri sta bila na programu že dva Slo Toura.

Kraljevo igrišče na Bledu je najstarejše slovensko igrišče, ki ponuja odlične pogoje za trening vrhunskih tekmovalcev. Slovenske reprezentance bodo imele najpomembnejša tekmovanja v juniju in juliju, ko bodo potekala tudi vsa letošnja evropska prvenstva v dveh mlajših kategorijah do 16 in do 18 let ter članskem zboru stare celine.

Glavni trener reprezentance Uroš Gregorič je strnil nekaj misli s priprav na igrišču Royal Bled Golf: "Resort Royal Bled ponuja vse, kar potrebujemo za dobre treninge. Vse elemente kratke in dolge igre smo kombinirali na sodobno oblikovanem vadišču in z igro na igrišču samem. Golf igrišče Royal Bled je bilo odlično pripravljeno in s svojo težavnostjo od igralcev zahteva dolge udarce ter zelo natančno patanje. S svojo urejenostjo vedno znova ugotavljamo, zakaj je eno najlepših igrišč v Evropi." 

Članki iz rubrike