sveča Svet24.si

“Tragična nesreča v resničnem pomenu ...

tanja-žagar Svet24.si

Bo Tanja Žagar res kmalu potrebovala voziček za ...

krsinar jansa Reporter.si

Janša novinarja Igorja Kršinarja označil za ...

meghan kraljica Svet24.si

Elizabeta ju ima dovolj. Zavajanja Meghan in ...

ratko mladic Necenzurirano

Sramoten molk ob Mladićevi obsodbi #kolumna

Miljko Odkrito.si

PODCAST ODKRITO.SI - Pogovor z Andrejem ...

eroika-aromatika, eroika-2021, mihael-strniša, gašper-banovec, blaž-gantar Odkrito.si

Kdo so fantje, ki slišijo na ime Eroika ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 03.12.2020 09:00:39

Enkratna nakupovalna izkušnja kar iz domačega naslanjača!

Spletno nakupovanje je vse bolj priljubljeno, saj prinaša številne prednosti, med katere zagotovo spadata prihranek časa in denarja. Zaplete pa se lahko pri kakovosti izdelka, saj so ti na spletu pogosto slabo predstavljeni. Prav to težavo naslavlja prva integrirana spletna in televizijska trgovina Shoppster!

Shoppster povezuje spletno platformo shoppster.com in televizijski kanal Shoppster TV, na katerem znani slovenski obrazi v 24-urnem programu preizkušajo izbrane izdelke ter gledalcem svetujejo glede njihovih prednosti in uporabe.

Ekipo voditeljev sestavljajo nekdanji smučarski as Jure Košir, televizijska osebnost Tanja Postružnik Koren, pevka Tinkara Fortuna ter igralec Sašo Stojanov, pridružila pa sta se jim še igralka Vesna Ponorac in vplivnež Klemen Kopina. Skupaj gledalcem nakupovalni center pričarajo kar doma in v zanimivih oddajah razblinijo vse morebitne dvome o kakovosti izdelkov.

Priznane blagovne znamke in ekskluzivni izdelki

Kupcem je na voljo bogat asortima priznanih blagovnih znamk in izdelkov lastne blagovne znamke, kmalu pa bodo predstavljene tudi linije izdelkov voditeljev. Ponudba se bo neprestano širila, redne mesečne akcije pa bodo omogočale, da bodo izdelki na voljo po nizkih cenah.

ShoppsterVizual2

Shoppster TV si lahko ogledate v spletni trgovini shoppster.com, na družbenem omrežju YouTube in v Telemachovih programskih shemah EON na programskem mestu 7, Total TV na programskem mestu 5 in D3 na programskem mestu 14.

Shoppsterlogo

Članki iz rubrike