Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 28.09.2020 11:38:58

NAJBOLJ CELOSTEN ŠPORTNI CENTER V MESTU

Vadbe v bazenu CDP Mijaks
Mijaks
Center dobrega počutja Mijaks v ljubljanskih Murglah svojim strankam nudi več od povprečne izkušnje športnega centra. Njihove storitve zagotavljajo individualiziran celosten pristop, preko katerega strankam pomagajo, da postanejo najboljša različica sebe. S pristnim posluhom za potrebe posameznika v CDP Mijaks stremijo k temu, da njihove stranke uživajo vsaki sekundi, ki jo preživijo pri njih, in da jim telesna aktivnost ter skrb za lastno telo postane nagrada.

Center dobrega počutja Mijaks je bil ustanovljen, da spodbuja zdrav način življenja. Kot pravi Miha Jarc, lastnik skupine Mijaks, ga takšen način življenja spremlja že 30 let in je ključni dejavnik pri njegovem poslovnem uspehu. »Če bomo samo delali in se prepustili stresu, bo to vplivalo na naše zdravje in posledično tudi na delovno učinkovitost. Naš center pomaga ljudem, da se dobro počutijo v svoji koži. Ljudem pomaga, da svoje počutje dvignejo na čim višjo raven.« CDP Mijaks strankam ponuja dnevne, mesečne in letne klubske karte v najrazličnejših kombinacijah, da si lahko ustvarite rekreacijo po čisto svoji meri.

MIJAKS
Miha Jarc, ustanovitelj CDP Mijaks
MIJAKS

BLAGODEJNA VADBA V VODI

Voda na naše telo deluje kot naravni kompresor, ki pritiska na naše mišice, jih masira, izboljšuje prekrvavitev in omogoča hitrejše okrevanje in regeneracijo. Tako imamo ob vadbi v bazenu več energije in majn bolečin.

V CDP Mijaks so vam na voljo individualni treningi plavanja, kjer se inštruktor popolnoma posveti samo vam, ter vadbe v manjših skupinah, pri čemer lahko po stopnji težavnosti glede na svoje plavalno predznanje izbirate med nadstandardnim in osnovnim plavalnim tečajem. Izkušeni in profesionalni inštruktorji – med katerimi je tudi Urša Vadnjal, trenerka in sodnica plavanja ter trenerka celostne kondicijske priprave, ki ji zaupajo tudi vrhunski plavalci in triatlonci – bodo poskrbeli, da bodo vaši plavalni treningi na zares visokem nivoju. S poudarkom na pravilni tehniki plavanja in pravilnem dihanju, ki sta zelo pomembna za to, da v plavanju zares uživamo, boste kvalitetno, učinkovito in hitro dosegli zastavljene cilje. S plavalnimi treningi v CDP Mijaks boste zagotovo odkrili nove dimenzije uživanja v tem izjemnem športu.

Mijaks
Urša Vadnjal, trenerka in sodnica plavanja ter trenerka celostne kondicijske priprave, ki ji zaupajo tudi vrhunski plavalci in triatlonci
MIJAKS

Posebnost CDP Mijaks so edinstvene vodene vadbe v bazenu. Le-te se izvajajo v vodi, kar snovalcem programov omogoča, da nabor različnih vodenih vadb, kot so vaje za ravnotežje, vaje proti osteoporozi, vaje za hujšanje in vaje za zdravo hrbtenico združijo v celovito vadbo brez težkih obremenitev na sklepe, mišice in vezivna tkiva.

Mijaks
Podpis pod sliko: Vadba v vodi blagodejno vpliva na naše telo

V CDP Mijaks 5. decembra pripravljajo Miklavžev plavalni turnir, kjer se boste lahko med seboj pomerili vsi ljubitelji plavanja. Vabljeni!

RAZGIBAJTE SE TUDI NA SUHEM

Nad Centrom dobrega počutja Mijaks boste navdušeni tudi ljubitelji fitnesa, saj je tam za uporabo na voljo fitnes center z vsemi potrebnimi sodobnimi napravami za učinkovito in hitro oblikovanje telesa. Za tiste, ki ste bolj motivirani ob vadbi v skupini, pa so na voljo vodene vadbe v obliki funkcionalnih treningov ter PBS Body tehnike.

sodobna oprema
Sodobna oprema omogoča prvovrstno izkušnjo vadbe v fitnesu

Letošnjo jesen so v CDP Mijaks pripravili prav posebno ponudbo:

Neomejene vodene vadbe + uporaba bazena, fitnesa ali savne za samo 115 EUR na mesec!

CELOSTNI PRISTOP K ZDRAVJU

V CDP Mijaks stremijo k filozofiji celostnega zdravja, zato so strankam po treningu na voljo kratke after training masaže za takojšnjo regeneracijo najbolj obremenjenega dela mišic. Kot pravi njihova inštruktorica funkcionalnega treninga Lili Drčar »ni dovolj, da pride človek trikrat na teden sem in telovadi. Z delavnicami, ki so na voljo našim strankam, zasledujemo celostni pristop, da ljudje v celoti izboljšajo svoj življenjski slog.« V Centru so strankam namreč na voljo tudi zanimive delavnice, ob katerih se lahko naučijo zdravo živeti tudi izven prostorov CDP Mijaks. Tako so jim na voljo različna praktična izobraževanja, od delavnice celostnega zdravja, zdravega prehranjevanja in dihalnih tehnik do delavnice pomlajevanja telesa tako na celičnem kot tudi na vizualnem nivoju.

Mijaks
Lili Drčar, inštruktorica funkcionalnega treninga, in Žiga Jarc, vodja CDP Mijaks
Mijaks

»Naš glavni namen je, da se mi prilagodimo strankam, ne pa da se one prilagodijo našemu športnemu centru.«

-          Žiga Jarc, vodja CDP Mijaks

Da stranke v CDP Mijaks doživijo res prvovrstno celostno izkušnjo, so jim poleg vadbe, prilagojene vsakemu posamezniku, na voljo tudi kavica, ki jo v baru postrežejo prijazni sodelavci Centra, ki med drugim poskrbijo tudi za pravo mero motivacije in jih tako spodbudijo k boljšemu treningu. Še dodatno pa trud, ki ga stranke vložijo v vadbo v CDP Mijaks, podpre pestra izbira pijače in hrane. Ob vstopu v CDP Mijaks se namreč nahaja bistro, kjer lahko tiste stranke, ki se jim po treningu mudi v službo, vnaprej naročilo hranilno bogate smutije iz različnih beljakovin, sadja, zelenjave, semen in začimb. Tisi, ki pa imajo po treningu čas za izvrsten zajtrk, pa si lahko privoščijo najboljši paket proteinov po treningu; jajčka na 101 način.

Informacije: https://cdp-mijaks.si/ ali na FB profilu: https://www.facebook.com/cdpmurgle

Članki iz rubrike