stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ou
ou
1 22.05.2020 14:58:26

GROZA: Sredi treninga jo je UGRIZNILA KAČA, zelo nazoren posnetek dogodka ŠOKIRAL javnost! (video)

Mlado ameriško članico navijaške skupine je sredi treninga presenetila kača.

Da je trening v karanteni popolnoma varen? Pa kaj še! Mlada Američanka je preživljala grozljive trenutke, sredi vaje jo je ugriznila ena najbolj strupenih ameriških kač. Paris Montgomery je članica priljubljene navijaške skupine, med treningom na domačem vrtu pa je doživela pravo grozo.


Ko si je za trenutek sezula obutev, je nehote stopila na kačo mokasinko, ki se je seveda branila in jo ugriznila v stopalo. Bolečina je bila neznosna, 18-letna navijačica pa sprva sploh ni vedela, kaj jo je doletelo. Poskusila je še naprej trenirati, a je bilo nemogoče. Odpravila se je v hišo, noga je kljub obkladkom hitro otekala, mama pa jo je peljala v bolnišnico, kjer so ji dali protistrup in ji s tem bržkone rešili življenje.

Najbolj neverjetno je bilo to, da je ugriz kače opazila šele na posnetku. Pri svojih treningih je velikokrat uporabljala kamero in se pri skokih snemala, tokrat pa je ujela naravnost neverjeten dogodek. Ugriz kače je posnela, uganka pa je bila hitro rešena. "Trudila sem se normalno hoditi, a ni šlo. Do mame sem že prišepala, iz minute v minute je bilo precej huje, na koncu se stopala nisem mogla niti dotakniti. Noga je postajala vijoličasta, zelo me je bolelo, jokala sem," je ta nesrečni dogodek opisala Paris. Po zaslugi zdravnikov se je na koncu končalo dobro, mlada športnica pa je v pogovoru za ameriške medije še dodala, da bo zaradi tega dogodka v prihodnje precej bolj previdna.

Galerija

Članki iz rubrike