Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

horoskop_zodiak-astrologija Svet24.si

Horoskop za petek, 29. maja

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

sladkor, sladkorna Svet24.si

Kako zdravi smo Slovenci: tolminska občina ...

vila boštjan Necenzurirano

Obtoženi v aferi TEŠ6 skrili vile pred državo

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

lili 1 Njena.si

Lili Žagar razkrila, kaj je razvijala zadnje ...

ou
ou
1 22.05.2020 14:58:26

GROZA: Sredi treninga jo je UGRIZNILA KAČA, zelo nazoren posnetek dogodka ŠOKIRAL javnost! (video)

Mlado ameriško članico navijaške skupine je sredi treninga presenetila kača.

Da je trening v karanteni popolnoma varen? Pa kaj še! Mlada Američanka je preživljala grozljive trenutke, sredi vaje jo je ugriznila ena najbolj strupenih ameriških kač. Paris Montgomery je članica priljubljene navijaške skupine, med treningom na domačem vrtu pa je doživela pravo grozo.

Ko si je za trenutek sezula obutev, je nehote stopila na kačo mokasinko, ki se je seveda branila in jo ugriznila v stopalo. Bolečina je bila neznosna, 18-letna navijačica pa sprva sploh ni vedela, kaj jo je doletelo. Poskusila je še naprej trenirati, a je bilo nemogoče. Odpravila se je v hišo, noga je kljub obkladkom hitro otekala, mama pa jo je peljala v bolnišnico, kjer so ji dali protistrup in ji s tem bržkone rešili življenje.

Najbolj neverjetno je bilo to, da je ugriz kače opazila šele na posnetku. Pri svojih treningih je velikokrat uporabljala kamero in se pri skokih snemala, tokrat pa je ujela naravnost neverjeten dogodek. Ugriz kače je posnela, uganka pa je bila hitro rešena. "Trudila sem se normalno hoditi, a ni šlo. Do mame sem že prišepala, iz minute v minute je bilo precej huje, na koncu se stopala nisem mogla niti dotakniti. Noga je postajala vijoličasta, zelo me je bolelo, jokala sem," je ta nesrečni dogodek opisala Paris. Po zaslugi zdravnikov se je na koncu končalo dobro, mlada športnica pa je v pogovoru za ameriške medije še dodala, da bo zaradi tega dogodka v prihodnje precej bolj previdna.

Galerija

Članki iz rubrike