vesna derzek1 Odkrito.si

Novinarka RTV Slovenija v veselem pričakovanju

meghan 1 Svet24.si

Zaokrožili zelo vroči posnetki seksi Meghan ...

Deček Cameron Macauley preteklo življenje Petisvet.si

Mamica, imel sem drugo družino, preden sem umrl

upravna enota, okence Svet24.si

Na upravni enoti v Ljubljani kaos in zlom sistema:...

nlp, neznanie leteči predmet, luči Svet24.si

AUDIO: Piloti so videli "NLP" in "zelo svetle ...

spiderman Njena.si

Umrl oče Spider-Mana

Tomi Meglič in Tara Zupančič Njena.si

Tomi Meglič ponosen na svojega sina

nu
nu
0 12.09.2018 15:17:53

HUDA NESREČA igralca ameriškega nogometa in neverjetna PREROKBA njegovega priimka

Derek Loccident (še) ni bil slaven zaradi ameriškega nogometa, ga pa danes številni poznajo zaradi napačnega razloga. Tega si fant res ni želel ...

Da se je Loccidentu zgodilo to, kar se mu je, je v pogledu njegovega priimka neverjetno naključje. Kot da je bila v njem zapisana prerokba, kot da je bila v njem zapisana kruta usoda. Priimek Loccident je namreč kombinacija lokomotive (locomotive) in nesreče (accident). In fantu se je prav zares zgodila nesreča pod lokomotivo.

Dvajsetletnik je igral nogomet na Univerzi Central Oklahoma, v nedeljo zjutraj pa je na železniški postaji storil nekaj zelo nepremišljenega, nekaj zelo nespametnega, nekaj zelo neumnega. Medtem ko je vlak stal na peronu, je skočil na tire in se skobacal pod vlak. V tistem trenutku se je začel vlak premikati in mu zapeljal čez nogo. Fant je sicer preživel in naj ne bi bil v življenski nevarnosti, vendar mu je vlak dobesedno odtrgal stopalo. Ko so ga prepeljali v bolnišnico, je bil brez spodnjega dela noge, tega so šele pozneje poiskali na prizorišču nesreče.

Škoda, saj se je na tko krut način končala kariera fanta, ki je obetal in bi bržčas nekega dne zaigral v ligi NFL. "Zdaj je pomembno le to, da se Derek zaveda, da ima našo polno podporo. Tu smo za njega. To mora vedeti on in to mora vedeti njegova družina. Ne gre več za to, da je igralec ameriškega nogometa, ampak da je mlad človek," je v sporočilu za javnost zapisal trener njegove ekipe Nick Bobeck.

Policija medtem skuša ugotoviti, kaj se je pravzaprav zgodilo. Zakaj je Loccident skočil na tire, zakaj je rinil pod vlak? V javnosti se pojavlja več različnih razlag. Ali mu je nekaj padlo na tire in je želel pobrati, pri tem pa tvegal svoje življenje? Morda je želel storiti nekaj še precej bolj norega in med kolesi vlaka narediti med mladimi tako priljubljen 'selfi'. Ena od razlag namiguje, da je šlo morda za junaško delo, češ da je pod vlakom videl mačko in jo želel rešiti.

Članki iz rubrike