Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 12.09.2018 15:17:53

HUDA NESREČA igralca ameriškega nogometa in neverjetna PREROKBA njegovega priimka

Derek Loccident (še) ni bil slaven zaradi ameriškega nogometa, ga pa danes številni poznajo zaradi napačnega razloga. Tega si fant res ni želel ...

Da se je Loccidentu zgodilo to, kar se mu je, je v pogledu njegovega priimka neverjetno naključje. Kot da je bila v njem zapisana prerokba, kot da je bila v njem zapisana kruta usoda. Priimek Loccident je namreč kombinacija lokomotive (locomotive) in nesreče (accident). In fantu se je prav zares zgodila nesreča pod lokomotivo.

Dvajsetletnik je igral nogomet na Univerzi Central Oklahoma, v nedeljo zjutraj pa je na železniški postaji storil nekaj zelo nepremišljenega, nekaj zelo nespametnega, nekaj zelo neumnega. Medtem ko je vlak stal na peronu, je skočil na tire in se skobacal pod vlak. V tistem trenutku se je začel vlak premikati in mu zapeljal čez nogo. Fant je sicer preživel in naj ne bi bil v življenski nevarnosti, vendar mu je vlak dobesedno odtrgal stopalo. Ko so ga prepeljali v bolnišnico, je bil brez spodnjega dela noge, tega so šele pozneje poiskali na prizorišču nesreče.

Škoda, saj se je na tko krut način končala kariera fanta, ki je obetal in bi bržčas nekega dne zaigral v ligi NFL. "Zdaj je pomembno le to, da se Derek zaveda, da ima našo polno podporo. Tu smo za njega. To mora vedeti on in to mora vedeti njegova družina. Ne gre več za to, da je igralec ameriškega nogometa, ampak da je mlad človek," je v sporočilu za javnost zapisal trener njegove ekipe Nick Bobeck.

Policija medtem skuša ugotoviti, kaj se je pravzaprav zgodilo. Zakaj je Loccident skočil na tire, zakaj je rinil pod vlak? V javnosti se pojavlja več različnih razlag. Ali mu je nekaj padlo na tire in je želel pobrati, pri tem pa tvegal svoje življenje? Morda je želel storiti nekaj še precej bolj norega in med kolesi vlaka narediti med mladimi tako priljubljen 'selfi'. Ena od razlag namiguje, da je šlo morda za junaško delo, češ da je pod vlakom videl mačko in jo želel rešiti.

Članki iz rubrike