Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

bu
bu
0 26.07.2018 12:00:17

POTEZA LETA V ZDA! Svetovni splet je NAVDUŠEN nad potezo gospodiča z dojenčkom v roki (VIDEO)

Bejzbol s kakšno novico težko preplavi svetovni splet, ameriška profesionalna liga MLB težko pritegne pozornost celega sveta.

Vendar, tu ali tam, se tudi to zgodi. Še posebej v takšnih primerih, kot se je zgodil v ponedeljek na stadionu Citizens Bank Park v Philadelphii, kjer sta se merila domača ekipa in Los Angele Dodgersi. Da so na koncu gostje slavili s 7:6 sploh ni pomembno, dogodek tekme se je zgodil pred tem. Zvezdnik domačih Maikel Franco je neusmiljeno udaril po žogici, ki je zletela visoko na tribuno, tam pa jo je suvereno z eno roko ujel domači privrženec.

Pravite, da ni nič tako zelo posebnega? Pravite, da ste že večkrat videli, kako je navijač na tribuni ujel žogico? Morda res, vendar ta navijač je v eni roki držal dojenčka, žogico pa ulovil z drugo roko. Kaj pravite zdaj? Očka je v trenutku postal ameriški junak, kakršne imajo na drugi strani Atlantika tako zelo radi. Medijska zvezda, navijač številka ena ... kar pač želite. Predvsem pa je s svojo potezo zaokrožil po svetovnem spletu in doživel nekaj, kar bo lahko pripovedoval vnukom.

Značke: bejzbol, navijač

Članki iz rubrike