Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ou
ou
1 25.07.2018 12:49:13

Šok za slovenski šport: V tragično nesrečo v Črni gori je bila vpletena družina trenerja evropske prvakinje!

Fotografija je simbolična.
Profimedia
Tragična nesreča v Črni gori je prizadela tudi slovenski šport.

Črnogorska policija je v torek zvečer pridržala domnevno odgovornega za nesrečo v Ulcinju, v kateri sta umrla slovenska državljana. Kot danes poroča črnogorski dnevnik Vijesti na svoji spletni strani, gre za voznika vodnega skuterja, ki je v Ulcinju vlekel napihljivo gumijasto banano s turisti, ki je v torek popoldne trčila v turistično ladjo.

V trčenju sta umrla 35-letna slovenska državljanka Zejnapo Izahiri in njen desetletni sin Y.I., njen 36-letni soprog Petrit Izairi in 13-letna hči pa sta bila huje poškodovana in so ju prepeljali v bolnišnico v Baru. Po neuradnih podatkih časnika Vijesti nista v smrtni nevarnosti.


Po navedbah več virov, na katere se sklicujejo Vijesti, se je nesreča zgodila v morju ob Veliki plaži v Ulcinju, ko je banana, ki jo je vlekel vodni skuter, trčila v turistično ladjo, ki je prevažala potnike z Velike na Malo plažo.

Po nesreči je policija več ur zasliševala voznika obeh plovil, nato pa so voznika vodnega skuterja pridržali. Po neuradnih informacijah bo tožilstvo zanj zahtevalo pripor.

Dan po tej hudi tragediji je močno odjeknila novica, da gre za družino slovenskega trenerja tajskega boksa. Petrit opravlja tudi vlogo slovenskega mladinskega selektorja, hkrati je trener aktualne evropske prvakinje v tem športu Nastasje Koca, v Črnomlju pa ima tudi Muay Thai klub Gladiator.

Članki iz rubrike